Clark Olofsson vill gifta sig i Belgien.
Clark Olofsson vill gifta sig i Belgien. - Foto: Uffe Andersson/FLT-PICA

Clark Olofsson vill gifta sig i Belgien

Daniel Demuynck, tidigare Clark Olofsson, vill avtjäna sitt straff i Belgien. På grund av giftemål.


Clark Olofsson, numera Daniel Demuynck, dömdes nyligen till ett nio år långt fängelsestraff för grovt narkotikabrott. Men eftersom han har en tidigare narkotikadom mot sig kommer straffet bli 14 år. Och livstids utvisning.

Clark Olofssons blivande fru bor i Belgien

Men Clark Olofsson kan komma att lämna Sverige redan innan hans fängelsestraff är avtjänat. Olofsson är nämligen belgisk medborgare och som EU-medborgare har han därför rätt att avtjäna straffet i ett annat EU-land. Eftersom hans blivande fru bor också bor i Belgien kommer Olofsson troligtivs att ansöka om att avtjäna sitt straff i Belgien.

–Det kan bli aktuellt, eftersom hans blivande hustru bor i Belgien är det inte omöjligt att han vill avtjäna straffet där för att vara närmre henne, säger Ola Salomonsson, Clark Olofssons advokat, till Corren.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

900 kronor mindre i månaden: Okända regeln sänker din pension

Massiv militär insats på Västbanken

Israelisk militär genomför en större insats i och omkring flyktinglägret Nur Shams i norra delen av Västbanken. Flera personer har dödats i insatsen som inleddes på fredagen.

Polisen stängde cannabiskafé i Oslo

Läsk, kakor – och cannabis stod på menyn och knappt en timme varade köpfesten på ett kafé i centrala Oslo innan polisen slog till och stängde verksamheten och bad folk att lämna platsen.

Populära korvfabriken slår igen – alla anställda sparkas

Gudruns kött och charkuteri slår igen sin fabrik i Gävle och har sagt upp alla anställda på anläggningen.

Biden blockerar oljeprojekt i delar av Alaska

1 timme sedan
USA:s regering och president Joe Biden blockerar nya olje- och gasprojekt i delar av vildmarken i delstaten Alaska i USA. Det handlar om ett 5,2 miljoner hektar stort område som får ett federalt skydd som ska värna livsmiljön för isbjörnar och andra arktiska arter, meddelades under fredagen.

Han bor mitt i USA:s gränskris

1 timme sedan
Invandringen är en av årets viktigaste valfrågor i USA. Ranchägaren Jim Chilton i Arizona har migrationen och de mexikanska kartellerna runt knuten. Jag vill inte att någon ska dö på min mark, säger han till TT.