Polisen söker efter en gul motocross

"Vi sätter motocrossen i samband med mordet."


Nu har polisen nya spår i avrättningen av den 36-årige pokerstjärnan och mångmiljonärnen, Andreas Oscarsson, i Trollhättan, som chockade grannarna i villaidyllen i stadsdelen Skoftebyn i Trollhättan natten till måndagen.

Polisen söker efter en gul motocross

–Vi är intresserade av en gul motocross som setts i stigen med omnejd i Dalsland, säger Thord Haraldsson, chef för länskriminalen i Trollhättan, till Nyheter24.

–Vi sätter den gula motocrossen i samband med mordet.

Polisen har fortfarande inget signalement på gärningsmannen men är intresserade av alla iakttagelser som har gjorts i samband med mordet.

–Vi pratar med grannar och vill att folk hör av sig om de sett en gul motocross i stadsdelen Skoftebyn i Trollhättan.

Enda vittnet - mannens tvåårige son

Mordet har chockat grannarna i villaidyllen i Trollhättan. Det enda vittnet till avrättningen är Oscarssons tvåårige son.

–Vi har haft samtal med tvååringen och han har gett oss viss information, men inget revolutionerande.

36-åringen som hittades skjuten i sängen i sitt barndomshem i Trollhättan, på måndagseftermiddagen, är mycket känd inom pokervärlden och hyllas på pokersajter över hela världen.

"Han var en pionjär inom pokerindustrin", skriver en vän till mannen. "Världen har förlorat ett briljant intellekt och en bra människa", skriver en annan pokerspelare som sörjer 36-åringens bortgång.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Embracer delas upp i tre bolag

Efter Børsenbranden – brandmännen snart klara

Räddningstjänsten i Köpenhamn är på väg att packa ihop och avsluta sitt arbete vid Børsen. Det säger beredskapschef Jakob Vedsted Andersen under en pressträff på måndagsmorgonen.

Frågetecknen hopar sig kring Tesla

Massuppsägningar, usla försäljningssiffror och konkurrens från kinesiska uppstickare. Teslas problem har flockat sig inför stundande delårsrapport. En av utmaningarna delar man dock med hela elbilsbranschen.

Ja till tuffare tag mot gängen i Ecuador

1 timme sedan
Väljarna i Ecuador har med klar majoritet röstat ja till tuffare tag mot de kriminella gängen, enligt landets valmyndighet som hänvisar till en preliminär rösträkning.

Efter krisen – dörren öppnas för småhusbyggare

1 timme sedan
Krisen inom småhusbranschen är långtifrån över. Men viss lättnad kan skönjas och byggprognoserna höjs.

Svensk vid ukrainska fronten: "Jävligt tufft"

1 timme sedan
Det råder brist på i princip allt. Svenske Magnus Ek utbildar ukrainska soldater innan de skickas ut i krig – till alltmer glest bemannade skyttegravar. Det är så jävla vansinnigt det här så det liknar ingenting, säger han.