Stockholm

Världsstjärna gripen i Stockholm

I arabvärlden är Georges Wassouf lika stor som Madonna och Michael Jackson.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Stjärnartisten Georges Wassouf greps på sitt hotellrum på Sheraton Hotel i går i Stockholm. Under samma kväll blev han anhållen av jouråklagaren för narkotikabrott. Wassouf ska enligt uppgifter ha haft kokain på sig.

Stjärnan skulle egentligen uppträtt inför en fullsatt lokal i Colosseum i Solna, men kunde efter gripandet inte komma. Biljetterna kostade för vissa uppemot 2 000 kronor. Besvikna personer fick vänta förgäves i kylan utanför festlokalen. Många hade åkt långt för konserten, till och med från andra länder.

Utanför festlokalen blev stämningen hätsk. Arrangörerna låste in sig i köket, av rädsla för de upprörda besökarna. Nu kräver hundratals pengarna tillbaka.

I arabvärlden jämförs Georges Wassouf med storstjärnor Michael Jackson och Madonna.

Men polisen vill inte avslöja hur de fick reda på att Wassouf hade kokain på sitt hotellrum.

– Jag kan inte kommentera hur det blev som det blev. Vi håller på med utredningen och håller förhör, det är inte klart ännu, säger Björn Knutsson vid polisen i Västerort, skriver Expressen.

Att Wassouf haft 30 gram kokain på sig vid gripandet, som Aftonbladet skriver, stämmer inte enligt Björn Knutsson, stationsbefäl på Västerortspolisen.

– Det är en väl tilltagen kvantitet. Men i nuläget kan jag inte kommentera hur mycket det var, säger Björn Knutsson till Nyheter24.

Polisen menar att konserten saknade serveringstillstånd och att lokalen inte heller besiktigats av brandkåren. Men arrangörerna hävdar att de hade alla tillstånd som behövdes.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.