Söndag 4 Dec
Stockholm

Känt tevemedium i mc-krock

Tevemediet Jörgen Gustafsson krockade med buss i Södertälje.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

SÖDERTÄLJE. Enligt källor till Nyheter24 har tevemediet Jörgen Gustafsson krockat med sin Harley Davidson i Södertälje i går. Jörgen Gustafsson har medverkat som spiritistiskt medium i serierna Förnimmelse av mord, Det okända och Akademien för det okända.

Ett vittne på platsen ska ha sett hur motorcyklisten vinglat till strax innan han körde rätt in i sidan av en stillastående buss som stod parkerad vid vägkanten.

– Men föraren mår förhållandevis bra och är vid medvetande. Han kan svara på tilltal, säger Peter Livfenhage, styrkeledare på plats från Södertörns brandförsvar till LT.

Det är ännu inte klargjort vad som orsakade olyckan.

Jörgen fick hård kritik i TV3:s program Insider 2004 där man påstod att han var en bluff. Robert Aschberg bestämde sig för att testa Gustafsson - som gick rakt i fällan. Både Pontus Gårdinger och Caroline Giertz, som jobbat tillsammans med Jörgen, ställde sig på hans sida och kritiserade Insider för "cynism".

– Det är inget problem att framställa vem som helst som en bluffmakare när man väljer själv vad som ska visas, sa en arg Pontus Gårdinger till Expressen.

Se Jörgen Gustafsson i Det Okända i Japan del 1/5

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.