Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hotellmiljardär avvisad av vakter från krogen

- 19/04/2010, 17:23 -

Junge, Heiko/Scanpix

Hotellmiljardären Petter Stordalen festade vilt på fredagens afterski i Åre. Så vilt att han blev utslängd av vakterna.

ÅRE. Copperhillkoncernens ägare Petter Stordalen festade loss under afterskien med sina vänner på krogen Fjällgården i fredags. Och drog uppmärksamheten åt sitt håll, enligt uppgifter till Östersunds-Posten

– Redan innan banden skulle spela så var han uppe på bordet och dansade. Vakterna tog ner honom därifrån eftersom man inte får stå på borden på Fjällgården. Alla ville vara runt honom eftersom han har mycket stålar. Det var många överdrivna skratt och ryggdunkningar.

– När han var uppe på bordet för femte gången så slet en vakt ner honom och tog honom mot dörren. Hans vänner gick efter vakterna och sa ”ser ni inte vem det är, han har lagt så mycket pengar på det där bordet att ni inte kan kasta ut honom”, berättar en besökare för ÖP.

Vakterna lät sig emellertid inte bevekas. Stordalen skulle ut - hotellmiljardär eller ej.

– Jag fattar inte hur han kunde sätta sig i den situationen med tanke på vem han är. Att vara full och glad på krogen är ju en grej. Men man kan ju inte uppföra sig så där, säger en annan besökare till ÖP.

Krogpersonalen på Fjällgården bekräftar att Petter Stordalen tvingades lämna lokalen - och själv medger hotellkungen att han begått ett misstag:

– Jag gjorde ett fel som dansade på en stol eller om det var en bänk. Det är förstås inget man ska göra och jag beklagar det. Jag borde inte ha varit där, jag borde inte ha dansat på bänken, säger Stordalen till ÖP.