- Foto: Junge, Heiko/Scanpix

Hotellmiljardär avvisad av vakter från krogen

Hotellmiljardären Petter Stordalen festade vilt på fredagens afterski i Åre. Så vilt att han blev utslängd av vakterna.


ÅRE. Copperhillkoncernens ägare Petter Stordalen festade loss under afterskien med sina vänner på krogen Fjällgården i fredags. Och drog uppmärksamheten åt sitt håll, enligt uppgifter till Östersunds-Posten

– Redan innan banden skulle spela så var han uppe på bordet och dansade. Vakterna tog ner honom därifrån eftersom man inte får stå på borden på Fjällgården. Alla ville vara runt honom eftersom han har mycket stålar. Det var många överdrivna skratt och ryggdunkningar.

– När han var uppe på bordet för femte gången så slet en vakt ner honom och tog honom mot dörren. Hans vänner gick efter vakterna och sa ”ser ni inte vem det är, han har lagt så mycket pengar på det där bordet att ni inte kan kasta ut honom”, berättar en besökare för ÖP.

Vakterna lät sig emellertid inte bevekas. Stordalen skulle ut - hotellmiljardär eller ej.

– Jag fattar inte hur han kunde sätta sig i den situationen med tanke på vem han är. Att vara full och glad på krogen är ju en grej. Men man kan ju inte uppföra sig så där, säger en annan besökare till ÖP.

Krogpersonalen på Fjällgården bekräftar att Petter Stordalen tvingades lämna lokalen - och själv medger hotellkungen att han begått ett misstag:

– Jag gjorde ett fel som dansade på en stol eller om det var en bänk. Det är förstås inget man ska göra och jag beklagar det. Jag borde inte ha varit där, jag borde inte ha dansat på bänken, säger Stordalen till ÖP.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

1 timme sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

1 timme sedan
En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

1 timme sedan
Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.