- Foto: Adam Ihse / SCANPIX

Polisen letade efter regissören – hittade en annan brottsplats

När polisen sökte efter den försvunne filmregissören fann de kroppsdelar från en annan person.


Polisen sökte under gårdagen efter den försvunne regissören Daniel Lind Lagerlöf vid Gräftöberget i Tanum, Västra Götaland. Regissören hittades inte och sökandet avlutades sent på kvällen. Men innan dess hittades en annan brottsplats bara hundra meter från platsen där Lagerlöf försvann. En privatperson lade märke till en känga bland stenarna och när polisen tittade närmare fann de kroppsdelar från en människa.

Enligt polisen har kroppsdelarna legat i vattnet en längre tid. De undersöktes under dagen av polisens tekniker. Polisen är dock säkra på att fyndet inte har något samband med Lagerlöfs försvinnande.

– Det är ett separat fynd och har inget med Daniel att göra. Men det är intressant och allvarligt i sig. Kroppsdelarna har legat i vattnet en längre tid och vi kan inte se vilket kön eller ålder personen har. Teknikerna är fortfarande kvar på platsen och nu börjar vi titta på våra egna försvunna personer i området, säger Björ Blixter, presstalesman på polisen i Västra Götaland, till Nyheter24.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!