Den före detta Solidosledaren är nu medlem i Outlaws MC.
Den före detta Solidosledaren är nu medlem i Outlaws MC.

Gängmedlemmar åtalas i stor knarkhärva

Tre män med anknytning till Outlaws MC åtalas för grovt narkotikabrott och misshandel.


Försökte använda pistol

De tre männen från Outlaws som misshandlades begärde höga skadestånd för bland annat kränkning. Skadestånden är dock mycket kraftigt reducerade i förhållande vad som normalt gäller vid våld och skador av aktuell omfattning.

Detta beror enligt tingsrätten på att de angripna männens eget agerande då de försökte använda en pistol vid tillfället. Restaurangen har tillerkänts full ersättning för de skador på inventarierna de påvisat.

HOFORS. Den 34-årige man som tidigare var ledare för Solidos åtalas för grovt narkotikabrott i en stor knarkhärva. Mannen, som nu i stället är medlem i Outlaws MC, har tvingat en 26-åring att gömma två kilo amfetamin på sina föräldrars gård. Men planen gick inte som väntat.

26-åringens föräldrar blev misstänksamma. Till slut hittade de knarket och ställde sin son mot väggen. De tvingade honom då att gömma amfetaminet någon annanstans. I ren panik hittade 26-åringen ett annat gömställe. Men gömstället var så bra att han inte kunde hitta tillbaka till det när han skulle hämta drogerna åt 34-åringen, skriver Ekot.

När de båda gav sig ut och letade tillsammans kunde de aldrig hitta amfetaminet. Då blev den yngre mannen brutalt misshandlad av 34-åringen och hans kumpan. Mannen blev så rädd efter misshandeln att han vände sig till polisen. Under fredagen åtalades alla tre männen. 34-åringen och hans kumpan åtalas för grovt narkotikabrott, grovt olaga hot och misshandel. Den 26-årige mannen åtalas gör grovt narkotikabrott.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!