Kungafamiljens nyårshälsning.
Kungafamiljens nyårshälsning. - Foto: Kate Garbor/Kungahuset.se

Här är kungafamiljens nyårshälsning

Kungafamiljen passar på att önska det svenska folket ett gott nytt år med ett nytaget foto där hela familjen är samlad. Även Estelle fick vara med som var finklädd dagen till ära.


Rikssalen öppen mellan 12 och 15

Kungafamiljen skriver på sin hemsida att den som vill är välkommen att besöka Rikssalen på Kungliga slottet i morgon. Mellan klockan 12 och 15 kan man då framföra en nyårshälsning.

Även kungafamiljen firar in det nya året och vill därför passa på att önska folket ett gott nytt år. Det nya tillskottet till familjen, prinsessan Estelle som nästa år firar sin första födelsedag, får även hon vara med när familjefotot med tillhörande hälsning ska tas, skriver Expressen.

Nästa år blir ett händelserikt år för kungafamiljen. Det är inte bara Estelles födelsedag den 23 februari som ska firas utan ett bröllop mellan prinsessan Madeleine och Chris O'Neill ska också äga rum i Stockholm den 8 juni. Men först väntas kvällens nyårsfirande.

På det nytagna fotot som familjen använt till sin nyårshälsning syns hela familjen uppklädda på Kungliga slottet, för att önska folket ett gott nytt år. I famnen håller Kronprinsessan lilla Estelle, som även hon är festklädd i finskor och en rosa klänning.

Bilden ligger även uppe på prinsessan Madeleines officiella Facebook-sida med tillhörande beskrivning: "Happy New Year, all the best for 2013", skriver Expressen.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

1 timme sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

1 timme sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

2 timmar sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

2 timmar sedan
Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.