Dildon satte skräck i kvinnan.
1 av 2
Dildon satte skräck i kvinnan. - Foto: Mark Earthy/SCANPIX
Efter att kvinnans familj anmält händelsen till vårdcentralens ledning har läkaren sparkats.
2 av 2
Efter att kvinnans familj anmält händelsen till vårdcentralens ledning har läkaren sparkats. - Foto: Bertil Ericson / SCANPIX

Läkare gav sin patient dildo mot axelsmärta

Dildo mot smärtan. Stämningen blev någorlunda stel när kvinnan fick en dildo under hembesöket hos läkaren: "Den skulle stärka självkänslan".


Isolerade sig

Den utsatta kvinnan upplevde en sådan rädsla att hon beslutade sig för att isolera sig i sitt hem efter dildoincidenten. 

Hon vågade inte svara på dolt nummer och undvek att gå ut för att inte stöta på läkaren.

– Hon sa inget på en hel vecka och ville inte ens prata med mig. Hon vågar fortfarande inte vara ute ensam av rädsla för att råka träffa läkaren ute på stan, säger kvinnans mamma till DT.

LUDVIKA. Det var efter några återbesök på vårdcentralen i Ludvika som läkaren erbjöd att hjälpa den unga kvinnan "gratis" i hans bostad. 

Kvinnan hade sökt vård för en smärta i axeln. Men i stället för smärtstillande medicin gav läkaren en inslagen dildo till kvinnan.

– Han sa att den skulle stärka min självkänsla. Min reaktion blev ett hysteriskt skrattanfall. Då undrade läkaren om det kanske var fel färg på den och frågade om jag hellre ville ha en blå dildo i stället för den rosafärgade, säger hon till DT.

Flydde från bostaden

Den unga patienten insåg genast att situationen var allvarlig och att hon var tvungen att hålla sig lugn. När hon satte på sig sina skor i hallen följde läkaren efter och uppges ha sagt att "han aldrig varit med någon prostituerad". 

Till slut fick kvinnan upp den låsta dörren och kunde fly från mannens bostad.

– Han ropade att det som hänt skulle vara en hemlighet mellan oss.

Föreslog fler hembesök

Efter hembesöket har mannen fortsatt att kontakta sin patient. Han ska också ha föreslagit nya hembesök och sagt åt kvinnan att ta med sig en tjejkompis.

Till slut anmälde kvinnans familj läkaren till vårdcentralens ledning. 

Tre dagar därefter ska läkaren ha sparkats, skriver DT.

Dildoincidenten ägde rum för cirka tre veckor sedan.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!