Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

14-årig flicka blev ofredad på praoplatsen

Flickan skulle praoa på pizzerian. Blev sexuellt ofredad.
1 av 3

Flickan skulle praoa på pizzerian. Blev sexuellt ofredad.

Mannen som ofredade henne var i 30-års åldern
2 av 3

Mannen som ofredade henne var i 30-års åldern

TT NYHETSBYRÅN

Flickan blev bland annat tagen på rumpan av mannen.
3 av 3

Flickan blev bland annat tagen på rumpan av mannen.

TT

Nyheter | 29/01/2014 14:50

Efter att ha sexuellt ofredat en 14 år gammal praoelev döms nu en man i 30-års åldern till villkorlig dom, dagsböter och skadestånd.

LUND. Den 14 år gamla flickan frågade ägaren om hon kunde få göra sin en veckas prao hos dem. Efter den veckan fick hon extrajobb på kvällar och helger.

Under en period var ägaren av pizzerian bortrest och den unga flickan arbetade själv tillsammans med en av de anställda.

Visade porr

Mannen, som är i 30-års åldern, tafsade på flickan och visade henne en porrfilm på sin mobil, skriver Skånskan.

Han kramade henne bakifrån, tog på henne lår, bröst och rumpa. Vid några tillfällen tog han så hårt att flickan fick märken. Flickan har i förhör sagt att hon bara kände sig trygg när det fanns gäster i restaurangen.

Nekar till brott

Mannen nekar till brott och påstår att det är flickan som närmat sig honom. Tingsrätten anser att det inte är troligt att en 14 år gammal flicka närmar sig en man på det sättet.

Händelserna inträffade i april förra året och nu har mannen dömts till villkorlig dom, dagsböter och ett skadestånd på 17 500 kronor till flickan.