Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
66
reaktioner idag

Här är Sveriges mest paprikavänliga hus

"Paprikahuset" har lyckats väcka en hel del reaktioner bland både potentiella köpare och andra människor.
– Jag har sett så mycket så inget förvånar mig längre. Det här var ett ganska harmlöst knep, säger mäklaren Helena Österman Andersson till Nyheter24.

1 av 9

Här satsar man på att sälja huset med paprikor.

5 av 9

Sovrummet.

6 av 9

Den andra toan.

8 av 9

Får det lov att vara lite paprika?

9 av 9

Ett badkar med paprikor.

STOCKHOLM. En villa i Saltsjöbaden som just nu ligger ute till försäljning har använt sig av ett annorlunda säljknep för att locka uppmärksamhet och besök.

I stället för traditionella vaser med snittblommor, skålar med frukt och nybakade bullar har ägaren till huset valt att smycka bilderna med paprikor.

– Säljaren ville göra något annorlunda och väcka uppmärksamhet. Annonsen har fått enorm publicitet och om den kan få folk att skratta så varför inte? Jag fick ett mejl från någon som skrev att den hade gjort personens dag och en annan mejlade och skrev "Snälla, säg att detta är ett skämt", säger mäklaren Helena Österman Andersson till Nyheter24.

Varenda en av bilderna har en eller flera paprikor. En av bilderna tar dock priset – på en av badrumsbilderna har ägaren fyllt hela badkaret med paprikor.

– Jag har sett så mycket så inget förvånar mig längre. Det här var ett ganska harmlöst knep.

Vad är det knasigaste du har sett?

– Hm… haha, det här är nog det knasigaste och ligger på en helt annan nivå, på ett roligt sätt.

Men är det äkta paprikor, för det ser ut som att de har blivit photoshopade?

– Nej, det är äkta paprikor, bara att man har ändrat färgen på bilderna. Det var en hel del paprikor där i huset och de på Ica undrade om kvinnan, som säljer huset, var förtjust i paprikor när hon var och handlade.

Se bilderna på "paprikahuset" – klicka vidare i bildspelet.

Mer:

Konsumentverkets åtgärder mot oseriösa telefonförsäljare: "Slår mot hela näringslivet"