Söndag 4 Dec
Stockholm

Rebecca fick sin klänning uppdragen på krogen: "Otroligt förnedrande"

Rebecca utsattes för trakasserier när hon stod i nattklubbskön.
Rebecca utsattes för trakasserier när hon stod i nattklubbskön.

Rebecca väntade i garderobskön när en okänd kille kom fram och drog upp hennes klänning.

Kommentera (44)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STOCKHOLM. Rebecca Edenström, 19, skulle gå ut och festa tillsammans med sina två tjejkompisar i lördags.

I garderobskön blev hon dock negativt överraskad när en kille kom fram och drog upp hennes klänning mitt framför alla människor.

Rebecca blev chockad och reagerade med att ge killen en örfil. Han och hans kompisar, som stod på avstånd, skrattade bara.

– Jag tyckte att det var otroligt förnedrande och jag blev både rädd och ledsen. Folk kollade men det var ingen som reagerade speciellt och vi var ju rätt kvicka med att gå därifrån, säger Rebecca till Nyheter24.

"Så jäkla hemskt"

Killens kompis kom därefter fram till Rebecca och berättade att de hade slagit vad. "Du får 100 kronor om du drar upp hennes klänning" hade han sagt till killen som sedan gick fram till Rebecca och gjorde just det.

"Det är hemskt, så jäkla hemskt att jag inte ska kunna få ha en klänning på mig utan att jag sen ska få kastat i ansiktet att jag förtjänade att någon går fram och drar upp den så jag står där halvt naken mitt på en nattklubb", skriver Rebecca i sin blogg.

"Han skojade bara"

Inlägget länkade hon sedan till på Facebook och även om hon har fått mycket stöd så är det en del negativa kommentarer också.

– Det här har påverkat mig och hur killar ser på tjejer, speciellt nu när jag ser på Facebook hur killar skojar och skriver kommentarer som "Men han skojade ju bara med dig". Det finns många som tänker som han. Det skrämmer mig samtidigt som jag känner att jag måste stå upp för mig själv, säger Rebecca.

Har du blivit utsatt för trakasserier ute?
Tack för din röst!
Kommentera (44)
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.