Anna satt ensam kvar på bussen.
1 av 3
Anna satt ensam kvar på bussen. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Då började chauffören och en annan kvinna ha sex.
2 av 3
Då började chauffören och en annan kvinna ha sex. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Anna har polisanmält händelsen.
3 av 3
Anna har polisanmält händelsen. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Busschauffören hade sex medan han körde – vittnen såg honom

Anna satt på bussen när chauffören började ha sex med en annan passagerare.


Det var vid 23 tiden på lördagskvällen som Anna gick på bussen i Lund.

På bussen fanns två andra kvinnliga passagerare. En av dem satt långt fram i bussen och en lite längre bak, skriver Aftonbladet.

När kvinnan som satt längre bak i bussen gick av ställde sig kvinna som satt långt fram i bussen bredvid busschauffören.

Chauffören sa något till kvinnan som Anna inte uppfattade. Sedan släcker han all belysning i bussen.

– Jag undrar vad som händer och kan se i busschaufförens backspegel hur han för in sin hand innanför kvinnans byxor och tar på henne. Mitt framför mig i den släckta bussen, medan han kör, har de sexuellt umgänge, säger Anna till Aftonbladet.

Anna berättar att hon kände sig chockad och ofredad på grund av att hon blev ett ofrivilligt vittne till sexet.

Ignorerade när hon tryckte på stopp

När chauffören och kvinnan bara fortsatte med akten kände Anna att hon till slut var tvungen att göra något. Hon tryckte på stoppknappen.

– Busschauffören ryckte till när det plingade till och frågade kvinnan om det var hon som tryckt eller om det var någon annan kvar på bussen. Men hon svarade ”nej” och han fortsatte ta henne mellan benen, säger Anna till Aftonbladet.

När bussen närmade sig Annas hållplats skrek hon att hon ville gå av. Då stannade chauffören bussen, tände lamporna och släppte av Anna. Sedan körde han bara vidare.

Anna polisanmälde händelsen.

Skånetrafiken uppger att man nu kommer att kräva en utredning av bolaget Nettbuss som kör stadsbussarna i Lund för deras räkning.

– Eftersom detta också är polisanmält får vi avvakta den utredningen men det är en väldigt allvarlig händelse och helt oacceptabelt, säger Lars Hellström, pressansvarig på Skånetrafiken till Aftonbladet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Juryn till Trumps rättegång utsedd

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

Räddningspersonal har fört bort en person på bår efter att en brand släckts utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, rapporterar AP.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Åsele: Polisen rapporterar om trafikkontroll

1 timme sedan
"Ett urval av polisens arbete i trafiken under eftermiddagen", skriver polisen på sin hemsida.