Det här kaféets prislista sprids på Facebook

Den här prislistan håller på att bli viral. Och visst blir man riktigt sugen på att ta en tur ner till Småland?


När sångerskan Charlotte Perrelli var i besök i småländska Tingsryd besökte hon cafeterian på varuhuset Börjes. Och nu sprids hennes bild av prislistan som en löpeld på Facebook.

"Kolla priserna!?!?!? 1:50 för en kopp kaffe??? Räksmörgås 29:50?! Helt sjukt att det fortfarande håller för #Börjes #Tingsryd #Coolt"


Och det är tydligt att Perrelli inte är ensam med att tycka priserna är något utöver det vanliga. Just nu har bilden nästan 13 000 likes och knappt tusen delningar.

"Det är gott att bo i närheten av Börjes! Fika på hyllan är ju ett måste", skriver en i kommentarerna.

"När man åker ner till svärmor och svärfar i Urshult samt sambons vänner i Tingsryd så blir alltid ett besök på Hyllan!", skriver en annan nöjd kund i kommentarerna till bilden.

"Säker på att det inte är Euro?", frågar en annan.

Men nej, priserna är i kronor, och chefen Niklas Rungegård är mycket nöjd med publiciteten.

– Det är fantastiskt, jätteroligt. Charlotte är här ett par gånger om året och vi är jättetacksamma, säger chefen Niklas till Nyheter24.

Har ni Sveriges billigaste fika?

– Jag har inga belägg för det, men det känns så.

Vad tar du själv i kaféet om ska fika?

– Jag tar alltid en chokladboll och en dagens dubbel. Det är en ostfralla med skinkfralla med lite västkustssallad, säger Niklas till Nyheter24.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny abortlag kan få stöd i Norge

Insekter invaderar – vissa blir sexgalna zombier

Miljarder insekter kommer snart att krypa upp ur underjorden i ett skräckfilmsliknande "svärmageddon". Vissa får en svampsjukdom som förvandlar dem till sexgalna zombieliknande varelser, enligt experter.

Butiker öppnar efter presidentlöfte i Uganda

Affärer i stora delar av Uganda öppnade på lördagen efter att ha varit stängda i fyra dagar i protest mot nya momslagar.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ängelholm

"En singelolycka med en personbil inträffar på E6 söder om Strövelstorp i riktning mot Ängelholm.", skriver polisen på sin hemsida.

Sex yrken med månadslön på över 40 000 – och liten konkurrens

Är du sugen på nytt jobb? Nyheter24 listar sex yrken där chansen till jobb är mycket stor och månadslönen är över 40 000 kronor.

Polisen rapporterar om trafikkontroll, Luleå

"Resultat efter två trafikkontroller.", skriver polisen på sin hemsida.