Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
822
reaktioner idag

16-åriga Linnea trodde hon hade problem med magen – födde en son på toaletten

Linnea kunde inte ana vad, eller snarare vem, som skulle ploppa ut när hon gick på toaletten.

Linnea trodde inte hon var gravid.

Linneas nyfödda barn Karl.

Linnea fick sin son när hon var 16 år.

Gullig <3

Linnéa visste inte att hon var gravid förrän hon födde.

16-åriga Linnea Fritz som bor i Malmö hade lite magvärk en morgon i början av november. Hon trodde att hon var dålig i magen. Så hon gick på toaletten.

– Där kände jag att jag också var kissnödig. Sen helt plötsligt kom han, han ploppade ut väldigt snabbt, säger hon till Nyheter24.

Linnea födde alltså ett barn. Hon blev otroligt chockad för hon ska inte haft några gravidsymptom alls menar hon.

– Jag äter p-piller. Sen har jag alltid varit lite mullig så jag såg ingen förändring med magen. Och inte heller var jag illamående.

Linneas föräldrar hörde hennes ropa så de skyndade sig till toaletten. Enligt Annelie, som är mamma till Linnea, så flög de upp ur sängen när de hörde hennes skrik.

– Vi hittade Linnea sittandes på toaletten och vi hörde något som gnydde, så såg vi att han låg där. Jag drog upp han direkt, säger Annelie till Nyheter24.

Som tur var såg han pigg och hel ut.

Linneas pappa ringde efter ambulans och Linnea fick åka till BB med sin nyfödda son som heter Karl. Personalen på sjukhus var också chockade.

– De sa att det inte var så vanligt.

Där var de i tre dagar innan de fick åka hem igen. Och nu bor Linnea och Karl hos Linneas föräldrar som ger henne stöd i hennes nya roll som mamma.

Pappan till Karl blev så klart också chockad när Linnea berättade. De är inte tillsammans men han träffar Karl ibland.

– Det tog en tid för honom att fatta vad som hänt.

Linnea själv är lycklig och säger att hon blivit gladare sedan Karl kom till världen. Och nu är hon mammaledig fram till Karl börjar på dagis.

– Då kommer jag börja skolan igen.

Mer:

Fyra månader in i graviditeten får hon en chock – magen ser ut så här