Kanalerna som kan komma att släckas ned är bland annat Kanal 5, Kanal 9 och Kanal 11.
1 av 3
Kanalerna som kan komma att släckas ned är bland annat Kanal 5, Kanal 9 och Kanal 11. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Konflikten är fortfarande inte löst.
2 av 3
Konflikten är fortfarande inte löst. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Den pågår just nu.
3 av 3
Den pågår just nu. - Foto: TT

I natt kan du bli av med en massa tv-kanaler – det här måste du ha koll på

Vid midnatt riskerar nästan en miljon hushåll bli av med kanaler.


Nyheter24 har tidigare skrivit om konflikten. Omkring 900 000 svenska abonnenter riskerar att bli utan tv-kanaler som Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11 och Eurosport. För den 1 februari löper avtalet ut mellan norska Telenor, som äger Bredbandsbolaget och Canal Digital, och Discovery Networks ut, rapporterar TT.

Tidigare i veckan blev konflikten känd. Och man har ännu inte kommit överens. Förhandlingarna ska pågå för fullt i Norge i dag.

Om det inte blir någon lösning släcks kanalerna ner för kunder som ser på tv via Bredbandsbolaget och Canal Digital. Även mindre distributörer kan drabbas. Även Viasat har meddelat att deras kunder kan påverkas av avtalsdiskussionen, rapporterar TT via Sveriges Television.

TV
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Polisen rapporterar om fylleri / lob, Åre

1 timme sedan
"Centrala Åre, ung man omhändertagen av polis", skriver polisen på sin hemsida.

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

1 timme sedan
Flera länder kommer att skicka soldater för att hjälpa Frankrike att säkra OS i Paris, meddelar en representant från det franska försvarsdepartementet.

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

1 timme sedan
Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.