Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pizzerian tar matkärlek till en helt ny nivå – här är kärlekspizzan

- 12/02/2016, 16:53
SÅ MYCKET GOTT <3
1 av 5

SÅ MYCKET GOTT <3

Metin Tubam

MUMS!
2 av 5

MUMS!

Metin Tubam

OMG
3 av 5

OMG

Metin Tubam

Bjud med din bae till den här pizzeran.
4 av 5

Bjud med din bae till den här pizzeran.

Metin Tubam

Behöver du ett ställe att fira alla hjärtans dag på? Åk hit!
5 av 5

Behöver du ett ställe att fira alla hjärtans dag på? Åk hit!

Metin Tubam

Det här kan vara den godaste pizzan du någonsin sett.

Älskar du och din bae pizza, nutella och kärlek? Då ska ni nog bege er till Kroppskärrs pizzeria i helgen. De serverar nämligen Sveriges bästa kärlekspizza.

Pizzerian är känd för sina goda, och välgjorda pizzor sedan tidigare. Nyheter24 har flera gånger skrivit om Kroppkärrs pizzeria och deras grymma pizzor. De har redan en nutellapizza, och nu har de tagit matkärlek till en helt ny nivå – kärlekspizzan.

– Nu när det är alla hjärtans dag så vill vi passa på att ha en hjärtformad pizza. Vi la ut en bild på Facebook och vi fick mycket positiv respons, så vi har redan börjar sälja den och kommer att göra det tills på alla hjärtans dag, säger Metin Tubam, som äter pizzerian till Nyheter24.

De började sälja pizzan i går, och har redan sålt fyra stycken – men Metin själv tror att de kommer sälja mellan 70-100 på söndag.

Pizzan innehåller nutella, kiwi, godis, chokladsås och chokladbitar som är formade som hjärtan, och kostar endast 150 kronor. Låter inte det helt hysteriskt gott?

– jag har själv smakat den och den är riktigt god, säger Metin.