Söndag 25 Sep
Stockholm

Cassandra, 26, solade topless – då gjorde grannen det här

Ganska oskön granne – eller vad säger ni?
1 av 3
Ganska oskön granne – eller vad säger ni?. Foto: Privat
Cassandra.
2 av 3
Cassandra. Foto: Privat
Grannens arga lapp satt i Cassandras trappuppgång.
3 av 3
Grannens arga lapp satt i Cassandras trappuppgång. Foto: Privat

Hon låg och solade topless på sitt vardagsrumsgolv - något hennes granne inte tycks ha uppskattat.

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Cassandra Zellhann, 26, valde att njuta av solen på sin lediga dag i torsdags – och la sig därför och solade på vardagsrumsgolvet, precis innanför balkongdörren.

Hon valde att ligga där för att hon solade topless och tänkte att det inte skulle vara någon insyn. Men hon hade fel, för lite senare under dagen satt det en lapp i hennes port – det var en granne som inte gillade att hon låg där och visade sina bröst.

Grannen skriver att det är obehagligt att se Cassandras bröst när hen ska äta frukost och skulle uppskatta om hon kunde sluta sola topless.


– Först blev jag stött, jag tänkte liksom ”såhär kan jag inte bete mig”. Men efter att jag pratat med min sambo och familj så ändrade jag inställning. Jag måste ju få kunna göra vad jag vill i mitt eget hem, säger Cassandra till Nyheter24.

Lappen har nu fått stor spridning på sociala medier och de är fler som tycker som Cassandra.

– Det är flera tjejer som säger att jag ska få göra vad jag vill, jag har inte fått någon som hoppar emot mig, säger hon.

Cassandra själv tycker det ska vara helt okej att sola topless, så länge man inte stör någon annan. Att den här grannen tyckte det var fel är något som förvånar henne då det är väldigt dålig insyn med tanke på balkongräcket – och hon låg på sitt vardagsrumsgolv.

– Antingen är det en person som inte tycker att kvinnor ska visa upp sig sådär, eller så är det en tjej som inte vill att hennes pojkvän ska se mig, säger hon.


Är det okej att sola topless?
Tack för din röst!
Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.