Ganska oskön granne – eller vad säger ni?
1 av 3
Ganska oskön granne – eller vad säger ni? - Foto: Privat
Cassandra.
2 av 3
Cassandra. - Foto: Privat
Grannens arga lapp satt i Cassandras trappuppgång.
3 av 3
Grannens arga lapp satt i Cassandras trappuppgång. - Foto: Privat

Cassandra, 26, solade topless – då gjorde grannen det här

Hon låg och solade topless på sitt vardagsrumsgolv - något hennes granne inte tycks ha uppskattat.


Cassandra Zellhann, 26, valde att njuta av solen på sin lediga dag i torsdags – och la sig därför och solade på vardagsrumsgolvet, precis innanför balkongdörren.

Hon valde att ligga där för att hon solade topless och tänkte att det inte skulle vara någon insyn. Men hon hade fel, för lite senare under dagen satt det en lapp i hennes port – det var en granne som inte gillade att hon låg där och visade sina bröst.

Grannen skriver att det är obehagligt att se Cassandras bröst när hen ska äta frukost och skulle uppskatta om hon kunde sluta sola topless.


– Först blev jag stött, jag tänkte liksom ”såhär kan jag inte bete mig”. Men efter att jag pratat med min sambo och familj så ändrade jag inställning. Jag måste ju få kunna göra vad jag vill i mitt eget hem, säger Cassandra till Nyheter24.

Lappen har nu fått stor spridning på sociala medier och de är fler som tycker som Cassandra.

– Det är flera tjejer som säger att jag ska få göra vad jag vill, jag har inte fått någon som hoppar emot mig, säger hon.

Cassandra själv tycker det ska vara helt okej att sola topless, så länge man inte stör någon annan. Att den här grannen tyckte det var fel är något som förvånar henne då det är väldigt dålig insyn med tanke på balkongräcket – och hon låg på sitt vardagsrumsgolv.

– Antingen är det en person som inte tycker att kvinnor ska visa upp sig sådär, eller så är det en tjej som inte vill att hennes pojkvän ska se mig, säger hon.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det okej att sola topless?
Tack för din röst!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

1 timme sedan
Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.