Nu är det avgort – här är Sveriges kåtaste kommun.
1 av 3
Nu är det avgort – här är Sveriges kåtaste kommun. - Foto: tt bild
Åtminstone om man ska tro sexlexaksföretaget Sinfuls försäljningssiffror.
2 av 3
Åtminstone om man ska tro sexlexaksföretaget Sinfuls försäljningssiffror. - Foto: tt bild
Och det är Kiruna som är vinnaren!
3 av 3
Och det är Kiruna som är vinnaren! - Foto: tt bild

Hela listan: Här är Sveriges kåtaste kommuner 2016

Har du undrat hur pass kåta dina grannar är? Nu kan du ta reda på det!


Att köpa sexleksaker och olika sexredskap på nätet börjar bli allt socialt accepterat i vårt avlånga land. Men visste du att det är en viss del av landet som sticker ut när det gäller att köpa stygga grejer på internet.

Det är sexleksaksföretaget Sinful, som för andra året i rad har rankat ”Sveriges sexigaste kommun” baserat på var deras trognaste kunder bor någonstans. Och det är längst upp i norr de kåtaste svenskarna finns, åtminstone om man ska tro försäljningen.

Högst upp finns Kiruna, som köper 2,05 sexleksaker från företaget per person om året. Förra året låg Kiruna nere på 55:e plats, vilket gör att Sveriges största kommun verkligen skärpt till sig.

– Det visar att man i norr är generellt mycket öppnare för att experimentera och prova nya saker i dubbelsängen, säger Mathilde Mackowski som är en av grundarna av Sinful.

Strax bakom Kiruna hamnar ett bra mycket söderligare kommun, Oxelösund. Där köper man 2,04 sexleksaker per person och år.

Här är topplistan:

1. Kiruna

2. Oxelösund

3. Malmö

4. Upplands-Bro

5. Karlstad

6. Huddinge

7. Solna

8. Håbo

9. Göteborg

10. Jokkmokk

Vill du se hela topplistan, och se var din kommun ligger någonstans? Klicka här. Vill du se hur förra årets lista såg ut? Klicka här!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Bor du i en av Sveriges kåtaste kommuner?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Risk för nya ras i danska Børsen

Börsen väntas falla efter Israelattack

Det ser ut att bli en minusöppning på Stockholmsbörsen, enligt förhandeln på IG Markets. På flera ledande Europabörser pekar det också mot minussiffror efter uppgifter om att Israel ska ha attackerat mål i Iran.

Morgonens nyheter 19 april

Här är morgonens nyheter i korthet.

Två unga män döda i våldsam krasch

En 18-årig man och en 20-årig har dött i en bilkrasch i Eskilstuna, säger polisen till Aftonbladet. Olyckan skedde kort efter midnatt.

Fler tror på stigande bopriser

Svenskarnas tro på stigande bostadspriser ökar för sjätte månaden i rad. Mer än hälften tror på en uppgång under året, visar Länsförsäkringarnas mätning Boprisbarometer.

Bombplan har kraschat i Ryssland

Ett strategiskt bombflygplan har störtat i Stavropol-regionen i södra Ryssland, meddelar det ryska försvarsdepartementet, rapporterar den statskontrollerade nyhetsbyrån Interfax.