14-årige Dennis dröm gick i uppfyllelse – fick sjunga med Linda Pira

När Linda Pira gjorde ett överaskningsuppträdande i Biskopsgården i Göteborg fick Dennis chansen att sjunga med sin största idol.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Lina Pira är en av Dennis Sulejmanis, 14, största idoler. När hans skola i anordnade en festival med en hemlig gäst blev Dennis överlycklig när Linda Pira äntrade scenen.

– Hon är en av mina största förebilder och idoler. Hon gör rap som den ska vara, hård och med attityd. Hon brinner verkligen för musiken, berättar Dennis för Nyheter24.

Privat

När låten Sho Katt började spelas ur högtalarna visste Dennis direkt vad det innebar. Låten är en duett med rapparen Dani M, men eftersom Dani M inte brukar vara med vid Linda Piras alla framträdanden brukar hon istället ta upp någon ur publiken som kan sjunga med henne.

Och till Dennis stora glädje vände sig Linda Pira till just honom och frågade om inte han ville komma upp på scen och sjunga med henne.

– Det var en så häftig känsla. Hon frågade om jag kunde texten och jag sa ja, sedan körde vi. Det var underbart att sjunga med henne, säger Dennis.

Privat

Efter framträdandet fick Dennis lite tid att prata med Linda Pira. Han tog lite bilder och berättade att han också höll på med musik. Hon sade till Dennis att hon skulle berätta för Dani M, som också är en stor idol till Dennis, att det fanns en konkurrent i Biskopsgården.

Privat

Och Dennis är fortfarande som på moln efter uppträdandet.

– Jag var så glad, kollade om videon hela tiden. Jag kände mig så himla nöjd över mig själv, avslutar en överlycklige Dennis.

Privat

/
/
/
Är du avis?
Tack för din röst!