Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Michelles mamma är en kopia av Angelina Jolie: "Får höra det ofta"

- 05/12/2016, 15:45 -

Michelles 42-åriga mamma Marie Izabella får ofta höra att hon är väldigt lik Angelina Jolie. Men hon själv ser inte samma likhet som andra ser.

Då och då kan man se personer som verkligen påminner om någon kändis och den här kvinnan är en kopia av stjärnskådespelaren Angelina Jolie.

Marie Izabellas dotter Michelle, 23, publicerade en bild på henne i en grupp på Facebook. Hon skrev att hennes mamma var en kopia av stjärnan och det fanns ingen som inte höll med.

– Hon har alltid varit lik henne. Folk på stan brukar säga det, folk skriver meddelanden till henne och kommenterar det på på sociala medier, säger dottern till Nyheter24.

Bildkälla: Privat

Michelle själv får höra väldigt ofta att hon är lik sin mamma. Men 42-åriga Marie Izabella menar att hon inte ser likheten som så många andra ser.

– Det är jättekul att folk säger det, det är verkligen en komplimang att vara lik Angelina Jolie, säger Marie Izabella och fortsätter:

– Jag får höra det väldigt ofta. Speciellt när man är ute eller på sociala medier. Men det är inget jag tänker på.

Men kollar man på bilder så är det svårt att inte se en stor likhet.

Bildkälla: Privat

Nyheter24 har tidigare skrivit om personer som är lik någon kändis som Ellinor som är en exakt kopia av Adele.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Är du lik någon kändis?