Sofia spelade Bingolotto och trodde att hon blev miljonär.
1 av 3
Sofia spelade Bingolotto och trodde att hon blev miljonär. - Foto: Privat
Men nej, tyvärr stämde inte det.
2 av 3
Men nej, tyvärr stämde inte det. - Foto: Privat
Sofia Forsén.
3 av 3
Sofia Forsén. - Foto: Privat

Sofia trodde att hon var miljonär i tre minuter: "Vi fick oss ett rejält skratt"

Sofia Forsén trodde att hon hade vunnit en miljon när de spelade Bingolotto. Men nej, tre minuter senare insåg hon sitt misstag.


Drömmer du om att bli miljonär? Tänk dig då att du tror att du är det i några minuter innan du inser ditt lilla misstag.

Den känslan fick iallafall 27-åriga Sofia Forsén uppleva. Hon tillsammans med sin familj hade uppesittarkväll med Bingolotto i fredags.

Sofia hade precis nattat sin tvååriga dotter när hon hörde hur hennes sambo, svåger och hans tjej ropade att det var dags att spela.


– Jag skyndade mig ner för att hinna med att spela, inget konstigt med det. Det gick så jävla bra och jag är en person som aldrig vinner. Sen inser jag att jag har en kvar till en miljon, säger Sofia till Nyheter24.

Det hon behövde var Gustav55 och vad var det som kom? Jo, Gustav55 och bara sådär blev Sofia miljonär, eller det var iallafall vad hon själv trodde.

– Jag var kolugn, för jag brukar ju aldrig vinna. Men sen dubbelkollade de andra min lott och säger 'det stämmer, du är miljonär'. Sen blev vi alla helt tokiga. Min sambo stod i soffan och dansade och jag hyperventilerande och skakade.


Inom loppet av några minuter hade de planerat att köpa båt, gifta sig och Sofia skulle köpa presentkort på 10 000 kronor till alla som en julklapp och på juldagen skulle de dra utomlands.

– Det var magiskt. Men sen kollade min svägerska på lotten igen och säger 'jag tror du har spelat på fyrans spel, inte tvåan'. Så jag slängde lotten i golvet för jag tänkte ju att någon måste vinna och nu var det min tur, men nej, så var det inte.

Så efter att hon trott sig vara miljonär i tre minuter så insåg hon sitt lilla misstag. Men ja, familjen fick sig ett rejält skratt och på julafton var det ett riktigt hett samtalsämne.

– Det är jätteroligt, även om det är tråkigt att jag inte blev miljonär men så kan det gå.

Expressen var först med att skriva om händelsen.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Spelade du Bingolotto igår?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig 1000-lappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för gängkopplat mord i Uppsala

1 timme sedan
En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

1 timme sedan
Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.