Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sofia trodde att hon var miljonär i tre minuter: "Vi fick oss ett rejält skratt"

- 24/12/2016, 16:51
Sofia spelade Bingolotto och trodde att hon blev miljonär.
1 av 3

Sofia spelade Bingolotto och trodde att hon blev miljonär.

Privat

Men nej, tyvärr stämde inte det.
2 av 3

Men nej, tyvärr stämde inte det.

Privat

Sofia Forsén.
3 av 3

Sofia Forsén.

Privat

Sofia Forsén trodde att hon hade vunnit en miljon när de spelade Bingolotto. Men nej, tre minuter senare insåg hon sitt misstag.

Drömmer du om att bli miljonär? Tänk dig då att du tror att du är det i några minuter innan du inser ditt lilla misstag.

Den känslan fick iallafall 27-åriga Sofia Forsén uppleva. Hon tillsammans med sin familj hade uppesittarkväll med Bingolotto i fredags.

Sofia hade precis nattat sin tvååriga dotter när hon hörde hur hennes sambo, svåger och hans tjej ropade att det var dags att spela.


– Jag skyndade mig ner för att hinna med att spela, inget konstigt med det. Det gick så jävla bra och jag är en person som aldrig vinner. Sen inser jag att jag har en kvar till en miljon, säger Sofia till Nyheter24.

Det hon behövde var Gustav55 och vad var det som kom? Jo, Gustav55 och bara sådär blev Sofia miljonär, eller det var iallafall vad hon själv trodde.

– Jag var kolugn, för jag brukar ju aldrig vinna. Men sen dubbelkollade de andra min lott och säger 'det stämmer, du är miljonär'. Sen blev vi alla helt tokiga. Min sambo stod i soffan och dansade och jag hyperventilerande och skakade.


Inom loppet av några minuter hade de planerat att köpa båt, gifta sig och Sofia skulle köpa presentkort på 10 000 kronor till alla som en julklapp och på juldagen skulle de dra utomlands.

– Det var magiskt. Men sen kollade min svägerska på lotten igen och säger 'jag tror du har spelat på fyrans spel, inte tvåan'. Så jag slängde lotten i golvet för jag tänkte ju att någon måste vinna och nu var det min tur, men nej, så var det inte.

Så efter att hon trott sig vara miljonär i tre minuter så insåg hon sitt lilla misstag. Men ja, familjen fick sig ett rejält skratt och på julafton var det ett riktigt hett samtalsämne.

– Det är jätteroligt, även om det är tråkigt att jag inte blev miljonär men så kan det gå.

Expressen var först med att skriva om händelsen.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Spelade du Bingolotto igår?