Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinna i 20-årsåldern försvunnen – hittades nedkyld på måndagskvällen

- 02/01/2017, 20:15 -
Kvinnan är hemmahörande i Norrköpingstrakten.

Kvinnan är hemmahörande i Norrköpingstrakten.

TT/Google Maps

Kvinnans kollegor slog larm då hon inte kom till jobbet på måndagsmorgonen. Nu har kvinnan hittats och först till sjukhus.

UPPDATERING: Kvinnan hittades strax efter 20 på måndagskvällen. Hon var nedkyld och har förts till sjukhus. I dagsläget finns inga misstankar om brott.

Kvinnan som är i 20-årsåldern sågs senast i sitt hem i Skärblacka, Norrköping, vid 22-tiden på söndagen. Men efter att hon inte dykt upp på jobbet under måndagen så slog hennes kollegor larm, skriver Aftonbladet.

Polisen, hemvärnet och Missing people söker efter kvinnan och polisen går nu även ut med signalement. Kvinnan ska enligt polisen vara runt 157 centimeter lång, ha smal kroppsbyggnad och midjelångt blont hår. Polisen tror även att hon har en svart jacka.

– Om det är någon som sett henne är vi naturligtvis tacksamma om man hör av sig, säger Björn Öberg till Aftonbladet.

Kvinnan har under kvällen sökts av polis, 45 personer från hemvärnet, helikopter, hundpatruller och Missing people genomför även en akut skallgång i området.

Polisen misstänker i dagsläget inget brott. Privatpersoner som tror sig veta något om försvinnandet uppmanas att kontakta polisen på 114 14.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.