Kvinnan är hemmahörande i Norrköpingstrakten.
Kvinnan är hemmahörande i Norrköpingstrakten. - Foto: TT/Google Maps

Kvinna i 20-årsåldern försvunnen – hittades nedkyld på måndagskvällen

Kvinnans kollegor slog larm då hon inte kom till jobbet på måndagsmorgonen. Nu har kvinnan hittats och först till sjukhus.


UPPDATERING: Kvinnan hittades strax efter 20 på måndagskvällen. Hon var nedkyld och har förts till sjukhus. I dagsläget finns inga misstankar om brott.

Kvinnan som är i 20-årsåldern sågs senast i sitt hem i Skärblacka, Norrköping, vid 22-tiden på söndagen. Men efter att hon inte dykt upp på jobbet under måndagen så slog hennes kollegor larm, skriver Aftonbladet.

Polisen, hemvärnet och Missing people söker efter kvinnan och polisen går nu även ut med signalement. Kvinnan ska enligt polisen vara runt 157 centimeter lång, ha smal kroppsbyggnad och midjelångt blont hår. Polisen tror även att hon har en svart jacka.

– Om det är någon som sett henne är vi naturligtvis tacksamma om man hör av sig, säger Björn Öberg till Aftonbladet.

Kvinnan har under kvällen sökts av polis, 45 personer från hemvärnet, helikopter, hundpatruller och Missing people genomför även en akut skallgång i området.

Polisen misstänker i dagsläget inget brott. Privatpersoner som tror sig veta något om försvinnandet uppmanas att kontakta polisen på 114 14.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

Ja till Ukrainastöd – Biden lovar vapen i veckan

Senaten i USA:s kongress säger som väntat ja till ett stöd på nära 61 miljarder dollar till Ukraina. Kiev har väntat på stödet sedan i höstas för att stå emot Rysslands anfallskrig.

Rysk robotattack mot Charkiv

1 timme sedan
Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

2 timmar sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

3 timmar sedan
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

igår 22:54
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.