Den försvunna sjuåriga pojken har hittats – gick själv till polisen

En sjuårig pojke ska ha försvunnit från sin skola under en rast. Nu vädjar polisen efter allmänhetens hjälp.


Det var under rasten på Kålgårdsskolan vid 8-tiden på tisdagsmorgonen som en sjuårig pojke i Jönköping uppges ha gått ifrån skolan.

Sedan dess sågs inte pojken till och söktes av flera polispatruller, anhöriga och skolpersonal. Detta meddelade polisen på deras hemsida.

Pojken, som beskrivs som liten och smal med lockigt, cendréfärgat hår, var klädd i en overall när han lämnade skolan. Jönköpingpolisens presstalesman Fredrik Kliman bekräftade att man inte misstänkte något brott, utan trodde snarare att han var hemma.

– Men han ska i vart fall inte vara ute och springa själv. Han ska vara i skolan eller hemma. Det är en oroande situation och vi gör allt vi kan för att hitta honom, säger Fredrik Kliman, presstalesman vid polisen i Jönköping, till Expressen.

Vid 10.15-tiden dök pojken själv upp hos polisen. Enligt polisen ska pojken ha presenterat sig med sitt förnamn och uppgav att han tappat bort sina föräldrar.

Anhöriga har nu kommit till polishuset och tagit hand om pojken.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.