Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Den försvunna sjuåriga pojken har hittats – gick själv till polisen

- 17/01/2017, 10:22 -

En sjuårig pojke ska ha försvunnit från sin skola under en rast. Nu vädjar polisen efter allmänhetens hjälp.

Det var under rasten på Kålgårdsskolan vid 8-tiden på tisdagsmorgonen som en sjuårig pojke i Jönköping uppges ha gått ifrån skolan.

Sedan dess sågs inte pojken till och söktes av flera polispatruller, anhöriga och skolpersonal. Detta meddelade polisen på deras hemsida.

Pojken, som beskrivs som liten och smal med lockigt, cendréfärgat hår, var klädd i en overall när han lämnade skolan. Jönköpingpolisens presstalesman Fredrik Kliman bekräftade att man inte misstänkte något brott, utan trodde snarare att han var hemma.

– Men han ska i vart fall inte vara ute och springa själv. Han ska vara i skolan eller hemma. Det är en oroande situation och vi gör allt vi kan för att hitta honom, säger Fredrik Kliman, presstalesman vid polisen i Jönköping, till Expressen.

Vid 10.15-tiden dök pojken själv upp hos polisen. Enligt polisen ska pojken ha presenterat sig med sitt förnamn och uppgav att han tappat bort sina föräldrar.

Anhöriga har nu kommit till polishuset och tagit hand om pojken.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.