Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Johanna frågade Siri om onani – råkade skicka frågan helt fel

Ibland blir det fel och man råkar skicka något meddelande till helt fel person.
1 av 3

Ibland blir det fel och man råkar skicka något meddelande till helt fel person.

Privat/TT

Johanna Utriainen.
2 av 3

Johanna Utriainen.

Privat

Johanna råkade skicka en bild lite fel.
3 av 3

Johanna råkade skicka en bild lite fel.

TT

Nyheter | 15/04/2017 16:46

Ibland blir det fel och man råkar skicka ett meddelande till helt fel person. Det hände i alla fall 23-åriga Johanna.

Ibland blir det helt fel och helt plötsligt kan man råka skicka något till fel person. Just det hände 23-åriga Johanna Utriainen från Hyltebruk.

Johannas snart ett år gamla son satt för några dagar sedan och lekte med hennes telefon. När han satt och sa "mamma, mamma" kom han åt hemknappen på något sätt och fick igång Siri-funktionen.

– Jag tänkte inte så mycket mer på det men sen skulle jag visa för min man, som inte har en iPhone, att man kan prata med Siri. Så jag frågade henne "Siri, brukar du onanera?", berättar Johanna för Nyheter24.

Sedan kom hennes fråga om onani upp som ett meddelande på telefonen och Johanna fick frågan om hon ville skicka det som ett meddelande.

– Jag sa "nej" men min son satt samtidigt och pillade på min telefon så han skickade iväg det.


Bildkälla: Privat

Men vem fick meddelandet? Jo, Johannas mamma fick sig ett sms hon kanske inte hade förväntat sig.

Men Johanna som inte visste vem som hade fått meddelandet gick snabbt in för att kolla vem hon hade råkat skicka det pinsamma sms:et till.

– När jag såg att jag hade skickat det till mamma så skickade jag snabbt ett till meddelande och förklarade vad som hänt. Men min mamma är väldigt skojig av sig och tog det bra. Tänk om jag hade skickat det till min chef liksom, så jag är ganska glad att hon fick det och ingen annan.


Bildkälla: Privat

Efter att händelsen om Johannas lilla misstag kom ut i media berättar hon att många har ifrågasatt det hela och spekulerat i om hon hittat på det eftersom andra fått andra svar.

– Alltså jag har också fått svaren de fått och jag vet knappt själv var som hände, men när jag delade i Pink Room möttes det av bra respons och många tyckte att det var roligt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du skickat ett sms till fel person?