Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sökes: Jättepenis som ska visas upp på fest

- 04/05/2017, 10:03
1 av 2

Pixabay/Island Games

2 av 2

Island Games

Har du eller någon du känner en stor penis gömd någonstans? Då är det dags att ta fram den!

Råkar du ha sett en gigantisk penis någonstans i närheten? Då kanske du kan hjälpa Island Games på Gotland i sommar.

De internationella ö-spelen letar nämligen efter en jättelik konstgjord penis som visades upp på spelens invigning 1999, men som nu är försvunnen. För en vecka skrev P4 Gotland en artikel där man efterlyste penisen, men det är fortfarande borta.

– Folk minns den här fallosen av naturliga skäl. Den stack ut om man säger så, säger Per Wallstedt, arrangör på Island Games, till Nyheter24.

Bild på penisen från invigningen 1999. Foto: Island Games

Penisen var inte bara jättestor, den pumpade också vatten. Pumpen hade satts i eftersom invigningarna i Island Games alltid måste ha ett vattentema, lite som den olympiska elden. Men nu är den alltså borta.

– Efter invigningen var det ingen som bevarade den helt enkelt. Men vi har inga tips eller något mer konkret att gå på just nu, säger Wallstedt.

Om man är ett skönt gäng som vill bygga en penis med inbyggd pump, kan man komma förbi med den då?

– Nja, vi har pratat om det så klart, men vi känner att vi behöver originalet. Vi vill inte bli översvämmade av hemmagjorda fallosar, så där får vi sätta ner foten, säger Per Wallstedt till Nyheter24.

Bor du i Sveriges kåtaste kommun? Kolla in listan här!

Har du sett en stor penis?