Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
4071
reaktioner idag

Misstänkte ex-pojkvännens snap dagen efter Tovas död: "Fucking skitliv"

Dagen efter att Tova Moberg ska ha mördats skickade hennes ex-pojkvän en snap där han skrev: "Som om man inte hade nog med problem redan"

Tova Moberg, 19, försvann i lördags kväll.

Hennes kropp hittades i en sjö nära en gård där hennes tidigare pojkvän bor.

Den 22-åriga mannen begärdes på onsdagen häktad, på sannolika skäl misstänkt för mordet på Tova Moberg, 19.

I förhör har en av 22-årigens vänner uppgett att han befunnit sig på gården under kvällen, men att de sedan blev bortkörda av ex-pojkvännen. Vännen ska även ha försökt ringa till 22-åringen under kvällen utan framgång.

Först dagen därpå, på morgonen, ska 22-åringen ha skickat en selfie på Snapchat när han befann sig hos en anhörig. Vid samma tid på söndagen ska han även ha skickat en snap som alla hans vänner kunde se.

"Fuuuucking skitliv!!!! Som om man inte hade nog med problem redan!!!! Men detta tar faan priset", ska det ha stått enligt Aftonbladet, som tagit del av bilden.

Den misstänkte 22-åringen ska sedan ha bett sina två vänner om att bli hämtad hos den anhörige där han befann sig. De tre ska sedan ha åkt tillbaka till gården och i samband med det ska 22-åringen även ha gett en förklaring till vad som hänt Tova under natten.

De två vännerna som tidigare suttit häktade har nu släppts då misstankarna mot dem inte är tillräckligt starka i nuläget.

Här kan du läsa mer om mordet på Tova:

Vill du veta mer om mordet på Tova kan du se allt vi vet i spelaren under.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Mer:

Misstänks för mordet på Tova – här är 22-åringens liv på Facebook