Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Melinda attackerades med kniv – nu vill hon hitta sin räddare

Melinda attackerades med kniv när hon skulle hämta sina barn från dagis.
1 av 3

Melinda attackerades med kniv när hon skulle hämta sina barn från dagis.

Privat

Gärningsmannen högg henne i sidan av ansiktet.
2 av 3

Gärningsmannen högg henne i sidan av ansiktet.

Privat

Melinda behövde köras till sjukhus. Polisen letar nu efter en misstänkt.
3 av 3

Melinda behövde köras till sjukhus. Polisen letar nu efter en misstänkt.

Privat

Nyheter | 21/09/2017 13:29

Gravida Melinda, 26, var på väg att hämta sina barn från dagis när en okänd gärningsman attackerade henne med kniv.

Melinda Olivares, 26, såg fram mot att hämta barnen från dagis för att åka till Ikea, i tisdags. Men bara några minuter innan hon skulle kommit fram till dagisgrinden skedde det fruktansvärda.

Från ingenstans dök en man fram med kniv och gick till anfall. Melinda är gravid, och berättar att mannen sparkat henne i magen. När hon började skydda magen tog mannen istället fram en kniv och började hugga mot hennes ansikte, och fick in flera hugg mot kinden, nära tinningen.

– Det är ett ärr för livet. Jag har väldigt svårt att sova på nätterna nu. Jag är rädd för att gå ut för att bli skadad igen, uppger Melinda för Nyheter24.

Lyckligtvis kunde en annan person bevittna attacken, och springa fram och stoppa den. Melinda berättar att det var en för henne okänd kille som kunde skrämma iväg gärningsmannen.

– Jag vet inte vad som hade hänt om inte han hade stoppat situationen, säger hon.

Attacken inträffade under tisdagen runt 16.45 vid Skärholmen i Stockholm. Till Nyheter24 kan polisen nu bekräfta att de anhållit en misstänkt gärningsman i sin frånvaro.

– Det finns en uppgift om en misstanke, hur den kommit fram vet jag inte. Vi söker efter gärningsmannen, säger Kjell Lindgren, presstalesperson på Stockholmspolisen, som inte vill lämna ut några signalement.

Vem personen som stoppade attacken var är fortfarande även det okänt. Men på Facebook söker nu Melinda efter killen som kan ha räddat hennes liv, i ett inlägg som delats av tusentals personer.

– Jag vill hitta honom och tacka honom personligen för att han räddade mitt liv, säger hon.

Se mer: Här attackerar en knivman två cyklister

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.