Bild på underligt djur har spridits – nu säger polisen vad det är

Bilder på ett underligt djur har spridits på sociala medier. Är det en katt? Eller en utomjording? Nu berättar polisen vad det handlar om.


Ja det här med internet. Det sprids bilder och information snabbt och fakta glöms, ja men ganska ofta, bort. Den här gången handlade det om en bild på ett underligt kattliknande djur, skriver Dagens Dk. 

Den är har ingen päls, är lite hårig, har kattliknande tänder och ser allmänt obehaglig ut. 

Bildkälla: Facebook

Bilderna spreds över hela världen men framför allt i Malaysia. Så pass mycket att till och med tidningarna där började skriva om den underliga varelsen. 

Till slut fick polisen nog och gick ut och förklarade hur det hela står till. 

– Historien bakom bilden som just nu sprids på sociala medier är att den upptäcktes i Pahang. Därför går vi ut och säger att vi hoppas att personer sluta sprida den, säger Datuk Rosli Abdul Rahman om att han gått ut och sagt att bilden är falsk, skriver Dagens Dk.

Och djuret? 

Det är bara en docka så oroa er inte! Det finns ingen chans att ni stöter på den lilla krabaten i skogen... mitt i natten...

Kolla även in det här mystiska 15 meter långa ”slemdjuret” som hittades på en strand – men vad är det för något?

Läs också om djuret som är väldigt väldigt lik en penis

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett bilden i sociala medier?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.