Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Johanna, 21, beställde 16 speglar från Wish: "Tur att de var gratis"

- 03/11/2017, 16:32 -

Johanna blev så glad när hon hittade speglarna på Wish att hon beställde hem två paket.

Att beställa från Wish kan gå lite hur som helst, ibland blir det bra och ibland får man en rejäl chock när paketet landar i brevlådan.

Någon som nyligen blev väldigt förvånad när hon fick hem sitt paket är 21-åriga Johanna

Det hon trodde att hon beställt var det här:


Hon blev väldigt glad över vad hon hittade, så hon beställde två paket med åtta speglar i varje – alltså 16 speglar sammanlagt. 

– Jag tänkte inte på att läsa instruktionerna men jag kollade bilderna och speglarna såg mycket större ut på Wish. Men när jag fick hem paketet så var speglarna lika stora som min hand, det var väldigt skrattretande och jag blev jätteförvånad, säger Johanna till Nyheter24 och fortsätter:

– Men speglarna var gratis med en frakt på 27 kronor så det var ju skönt att det var så när det blev fel.

Men ja, eftersom speglarna inte alls var så stora som Johanna trodde så kommer hon inte kunna sätta upp speglarna på väggen, vilket var det hon hade tänkt. Men om hon kommer få någon användning för dem återstår att se. 

Johanna publicerade sedan ett inlägg i en stor grupp på Facebook, där hennes bilder möttes av mycket skratt och en del kommenterar från personer som varit med om liknande.

– Folk tyckte det var roligt och man har ju sätt andra som varit med om liknande. Men om jag får användning för minisarna vet jag inte, kanske att det går att sätta ihop på något sätt.

TV: Charlotte köpte ett ägg på nätet – några veckor senare kläcktes det

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du handlat på Wish?