Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är 3 teorier om vem som är "The black hood" i Riverdale

Vem är egentligen "The black hood" i Riverdale. Det är en tredelad bild med en bild på The black hood, Hal Cooper och gänget som fikar.
1 av 1

Det finns tre teorier om vem som är "The black hood" I Riverdale som fansen tror på.

Giphy

Nyheter | 17/11/2017 14:48

Undrar du också vem som är "The black Hood" i Riverdale. Vi har tagit fram de mest omtalade teorierna. *SPOILER ALERT*

Har du, precis som ja nästan hela Sverige, slukat serien Riverdale? Då undrar du också vem som är "The black Hood". 

Vi varnar här för en *SPOILER ALERT*!

Okej så i säsong två av serien så får vi se Archies pappa Fred bli skjuten av en man i svart mask. Vad får vi veta mer om mannen? Han bär en huva för ansiktet, har gröna ögon, skinnjacka och en rutig skjorta. 

Fred överlever men Archies gamla flamma, läraren Miss Grundy, mördas i sitt hem av en man också bärande en svart huva några dagar senare.

Nu börjar stan fundera på om det kanske handlar om en seriemördare. Ett kort tid därefter så blir Moose Mason och Midge Klump, vänner till Archie och gänget, skjutna i skogen. 

Betty börjar få hem brev och blir även uppringd av mannen, som nu är känd som The black Hood, och försöker lista ut vem mannen kan vara.

Vad tror fansen då?

Bettys bror

Du kanske har missat att Betty har en bror? Jo när henne mamma, Alice, var yngre så adopterade hennes mamma bort en son. 

Nu tror fansen att det kan vara den mystiska brodern som härjar i Riverdale. Det skulle förklara hans något underliga besatthet av Betty. 

Brodern kommer kalla Chic och göra sin entre senare i denna säsong. 

Bildkälla: Instagram

Hal Cooper

Bettys pappa Hal Cooper är också, enligt fansen, en misstänkt. En av anledningarna ska vara att i brevet som skickades ut av The black hood så fanns det en kod bara Betty kunde lösa. 

Koden var från en av Bettys favoritböcker som barn. Vem vet en sådan sak? Jo hennes pappa. Han passar in i The black hoods fysiska attribut (vit man, lång, stark). 

Hal har också mycket otalt med Alice, Bettys mamma, som sparkade ut honom ur huset i första säsongen. Med tanke på hur de behandlade Bettys syster Polly i säsong ett så kanske det inte är helt otänkbart?

Bildkälla: Giphy

Tall boy

Den här personen är fansen ÖVERTYGADE om är The black hood. Tall boy? Ja det är FP, Jugheads pappa, lojala "Serpeant" vän. 

Fansen är övertygade av den enkla anledningen att Tall boy har gröna ögon och näst intill exakt samma outfit som The black hood hade när han sköt Archies pappa Fred. 

Bildkälla: Facebook

Det återstå att se! Kanske är fansen helt ute och cyklar. 

Läs också om att detaljen som du garanterat missade i "Game of Thrones"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tror du någon av teorierna stämmer?