Fredag 14 Maj
Stockholm

Isabelle Hambe om skräckvideon: "Det finns ingen förklaring"

Isabell Hambe
Isabell Hambe. Foto: Privat

Isabelle Hambe råkade fånga något mycket obehagligt på sin Snapchat-story. Nu är hon livrädd.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

De flesta har varit med om något som får en att tvivla på om det ändå inte finns andar. En vas som rörde sig, en skugga eller kanske bara en känsla. 

Det är svårare att skaka av sig om en dessutom fått det på film. Isabelle Hambe, före detta PH-deltagare, fick just det. Det övernaturliga på film.

– Jag satt och tittade på "Temptation island" och filmade mig själv till Snapchat. Jag tittade på filmen innan jag la ut den och då märkte jag det, säger Isabelle till Nyheter24.

I videon kan en se något röra sig i bakgrunden. Det ser nästan ut som att någon går genom lägenheten. Enligt Isabell var hon helt ensam i sin lilla etta, har inga djur och dörren och fönstren var låsta. 

– Jag såg hur något sprang i bakgrunden. Jag tänkte att någon kommit in i lägenheten så jag sprang omkring och letade men hittade ingenting. 

Enda sedan händelsen, under onsdagskvällen, har Isabelle varit på helspänn. Natten till torsdag sov hon oroligt och när Nyheter24 pratade med Isabelle hade hon alla lampor tända i lägenheten.

– Jag har försökt tänka logiskt men det finns ingen förklaring. Jag bor i en liten etta, TV:n var av, jag har ett fönster men det var stängt så inget djur kan komma in, har ingen spegel och det kan inte vara en bil för jag bor högst upp och det är över träden. 

Vad tror du? Se videon i spelaren ovan!

Se också videon när Kristian gör svåra beslutet i PH

Läs också om vad som får Eric att falla för en kvinna

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Håller du med?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela