Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

TV4 play ligger nere - tusentals missar Bingolotto

- 23/12/2017, 22:46
Bingolotto med Lotta Engberg fick oväntat strul

Många tittare rasade i kväll då TV4 play fick oväntade problem med sin streamingtjänst.

TT

Den 23:e december sänds den årliga uppesittarkvällen med Bingolotto. Vanligtvis en väldigt uppskattad tradition. I år däremot, så rasar tittarna då tusentals inte har kunnat se programmet.

Det är TV4:s playtjänst som för många tittare under kvällen helt plötsligt slutade att fungera. Istället för att kunna ta del av Bingolotto så visade playtjänsten endast en svart ruta för tittarna. 

Under kvällen så spelas det fyra stycken bingospel och sammanlagt ska vinster för 79 miljoner kronor delas ut under kvällen, men många tittare uppger att de inte ens har hunnit spela klart första spelet.

Vad som skulle vara en trevlig nöjesstund blev istället en mardröm. Efter strulet med tjänsten så rasar folk på TV4 plays facebooksida.

Lotta Engberg
Lotta Engberg, programledare för Bingolotto. Bild: TT

Många tittare irriterade

"Katastrof!!! Har missat alla bingo-dragningar hittills!!! Helt jäkla värdelöst alltså, precis lika värdelös stream som förra året!!!! Skäms" skriver en tittare.

"Fy så dåligt! när vi för en gångs skull ska titta på Bingolotto med barnbarnen... Hur lång tid kan det ta att ordna upp? Hur ska ni kompensera? Vill ha svar!" säger en annan.

Oklart vad som har gått snett

– Vi har teknisk personal som tittar på det för fullt just nu. Vad som hänt vet jag inte i nuläget. Jag får återkomma, säger Gustav Carlsson, exekutiv producent för programmet till Aftonbladet.

Han fortsätter:

– Det är bara att beklaga. Det här ska inte hända. Jag hoppas att man kan ha en trevlig kväll ändå. Vi jobbar stenhårt på att lösa det här.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tittar du på Bingolotto?