Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Christoffer Barnekow död – efter akut sjukdom

- 06/01/2018, 09:13 -
Christoffer Barnekow har dött 77 år gammal efter akut sjukdom.

Christoffer Barnekow har avlidit efter akut sjukdom.

TT

Regissören, journalisten och kulturprofilen Christoffer Barnekow har gått bort 77 år gammal efter att ha blivit akut sjuk.

Under fredagen dog regissören, kulturprofilen och journalisten Christoffer Barnekow, 77 år gammal, på sjukhus efter akut sjukdom, skriver Expressen.

Han ska ha blivit sjuk under torsdag morgon och direkt åkt in till akuten. Redan på fredag förmiddag gick Barnekow bort. 

– Christoffer dog i går på sjukhus efter att ha blivit akut sjuk, berättar hustrun Hanne Barnekow till Expressen och fortsätter: 

– Det var en akut skada på stora kroppspulsåldern, så det gick jättesnabbt. Men familjen var samlad, barn och barnbarn. Vi tog farväl och det var rofullt.

Christoffer Barnekow är känd för att bland annat ha skrivit manus till det populära barnprogrammet "Vilse i pannkakan" ihop med Staffan Westerberg.

Efter sig lämnar Barnekow hustrun Hanne Barnekow, barn och barnbarn.

– Det är svårt att sammanfatta mitt minne av Christoffer just nu. Jag älskade honom och vi har haft ett underbart liv ihop med en massa kärlek och jobb. Vi var ju också kolleger, jobbade bland annat med "Bildjournalen " och "Sommarnattens skeende ihop", berättar Hanne Barnekow.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du tittat på vilse i pannkakan?