Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Magnus sätter skuldrekord i Lyxfällan – riskerar att bli hemlös

Nyheter | 08/02/2018 12:50

Magnus största intresse är att shoppa teknikprylar, något som nu lett till att han knappt kan bo kvar i sin lägenhet. Om han inte lyckas betala tillbaka det enorma skuldberget riskerar hela hans familj att hamna på gatan.

Stora skulder är ett återkommande problem för deltagarna i programmet Lyxfällan. Men Magnus har nu tagit det till en ny nivå. Hans stora last är att köpa dyra teknikprylar och nya bilar. 

På grund av det har han tagit extremt många lån med väldigt höga räntor. När det blir svårt att få pengarna att räcka till tar han bara nya lån. 

Han har haft problem med sin ekonomi i hela 20 år och nu vet han inte längre vad han ska göra. Därför bestämde han sig för att ringa in Lyxfällans experter. 

När Magnus får se vad hans totala skuld ligger på kan han knappt tro det. Det visar sig att den är uppe i hela 2,5 miljoner kronor. 

– Det är verkligen inte bra, säger han i programmet. 

Hans bonusdotter medverkar också i programmet och hon har fått nog av Magnus beteende.

– Får han inte hjälp nu kommer vi antagligen behöva flytta, säger hon och brister ut i tårar. 

Se mer i klippet ovan. 

Lyxfällan sänds torsdagar 20:00 på TV3.

Tittar du på lyxfällan?