Caroline och hennes bästa kompis i Lyxfällan
Carolines bästa kompis anmälde henne till Lyxfällan

Lånar pengar av sin mamma till fillers – blev anmäld till Lyxfällan

När Caroline till och med började låna pengar av sin mamma för att ha råd med nya fillers så fick hennes bästa kompis nog. Hon bestämde sig för att skicka in en anmälan till Lyxfällan.


I torsdagens avsnitt av Lyxfällan åker Magnus Hedberg och Frida Boisen till Caroline, 26, som bor i Mellerud. Det är Carolines bästa kompis som anmält henne till Lyxfällan för att hon ser att vännen inte mår bra av det ekonomiska kaoset hon lever i. 

Caroline älskar att lägga pengar på sitt utseende. Hon köper kläder, smink, lösögonfransar och gör fillers.

– Innan hon hunnit betala av ett par läppar så har hon redan gjort två omgångar till, berättar bästa kompisen i programmet. 

Men Caroline tänker inte alls på att hennes inkomst måste räcka till utgifterna. Hon jobbar extra som undersköterska och pluggar till sjuksköterska. Och den inkomsten hon får av det räcker inte till allt som Caroline vill shoppa. Så hon har tagit flera lån för att få lite extra pengar in på kontot. Men hon lånar även pengar av familj och vänner. 

Carolines pengar räcker bara en till två veckor in i månaden och oftast är det hennes pojkvän och mamma som hon lånar av för att kunna fortsätta den lyxiga livsstilen. 

Magnus träffar Carolines mamma och frågar vad pengarna som hon lånar ut egentligen går till. 

– Kläder, och nu har hon ju börjat med läpparna, att hon ska fylla i dem med, säger mamman i programmet. 

Pojkvännen får stå för mat och andra saker till hemmet som Caroline själv inte har råd med. 

När Magnus och Frida sätter sig ned med Caroline för att prata allvar brister det snabbt för henne. Hon mår dåligt och har dåligt samvete för att hon ständigt lånar mer pengar av sina nära och kära. 

Se mer i klippet ovan.

Lyxfällan sänds torsdagar 20:00 på TV3 och Viafree. 

Lyxfällan har under åren blivit ett riktigt populärt program, och det många frågar sig är om deltagarna får någon ersättning för att vara med i programmet. Det svarar Magnus Hedberg på i det här klippet.  

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tittar du på Lyxfällan?
Tack för din röst!