Pontus Bäck gästade amerikanska talkshowen The late late show.
James Corden - Foto: Youtube/Privat

Svenska Pontus gjorde succé i amerikansk talkshow

I den amerikanska talkshowen "The late late show" med James Corden gjorde svenska Pontus Bäck succé när han tog programledaren i sina armar.


Vad en lätt kan glömma är att det faktiskt finns svenskar världen om. Ute på diverse äventyr. Ibland dyker de till och med upp i utländsk media. 

25-åriga Pontus Bäck bor i Santa Barbara i USA där han studerar engelska. I veckan bestämde han sig för att sitta i publiken till den populära talkshowen "The Late Late show" med James Corden. Ovetandes om att han skulle bli något av en kändis. 

I ett segment i programmet bjöd programledaren in personer från publiken för att delta i en enkel tävling. James visade upp ett kort klipp och sedan fick personen från publiken gissa vad som skulle hända härnäst i klippet. 

– Jag tänkte att allt var uppgjort sedan innan så jag tänkte inte att jag skulle få gå upp. Men sen räckte jag upp handen och han tyckte jag gjorde det så graciöst att jag fick vara med, säger Pontus Bäck till Nyheter24.

Pontus i programmet. Bildkälla: Youtube

James Corden blev sedan helt tagen av Pontus och kallade honom "Swedish hero". "Jag vet inte vart jag ska titta" säger han och syftar på att han tyckte att Pontus såg väldigt bra ut. 

Pontus kontrar i klippet med att lyfta upp James i sina armar och publiken jublar. Hittills har över 160 000 personer sett klippet och kommentarer vittnar om att det inte bara var programledaren som charmades av Pontus. 

– Många som man inte ens känner har hört av sig och sagt att man är rolig. Det är ju kul att man kan bjuda på sig själv, säger Pontus om responsen efter klippet.

Kanske får vi se mer av Pontus i framtiden? 

Här kan du se hela klippet från programmet: 

TV: Så enkelt gör du den populära amerikanska mackan

Läs också om när James Corden hyllar Sverige - på bästa sätt

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Minskad försäljning för Volvo Cars

Bezos går om Musk som världens rikaste

Elbilsjätten Tesla har tappat stort på börsen. Det har även huvudägaren Elon Musks förmögenhet som därmed tappar förstaplatsen på Bloombergs lista över världens rikaste.

Stora skillnader i var vårdpersonalen finns

Det är mer läkartätt i storstäderna – som i gengäld saknar bland annat sjuksköterskor. Skillnaderna i tillgång till vårdpersonal är stora mellan olika delar av landet, enligt en rapport från Socialstyrelsen.

Oväntat bakslag för fransk industri

Frankrikes industriproduktion ökade med 0,8 procent i januari jämfört med samma månad i fjol, enligt den franska statistikbyrån Insee.

Elvaåring gjorde järnåldersfynd i skånska myllan

När elvaårige Christian Emil Sønnichsen satte spaden i jorden i skånska Uppåkra hittade han ett 1 500 år gammalt föremål från folkvandringstiden, en förgylld agraff.

Nytt rekord för bitcoins marknadsvärde

Bitcoinkursen kretsar nära historiska rekordnivåer och det samlade värdet på alla bitcoin i världen är nu uppe på rekordhöga 1 350 miljarder dollar, enligt Coingecko.