Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svenska Pontus gjorde succé i amerikansk talkshow

- 13/04/2018, 21:25

I den amerikanska talkshowen "The late late show" med James Corden gjorde svenska Pontus Bäck succé när han tog programledaren i sina armar.

Vad en lätt kan glömma är att det faktiskt finns svenskar världen om. Ute på diverse äventyr. Ibland dyker de till och med upp i utländsk media. 

25-åriga Pontus Bäck bor i Santa Barbara i USA där han studerar engelska. I veckan bestämde han sig för att sitta i publiken till den populära talkshowen "The Late Late show" med James Corden. Ovetandes om att han skulle bli något av en kändis. 

I ett segment i programmet bjöd programledaren in personer från publiken för att delta i en enkel tävling. James visade upp ett kort klipp och sedan fick personen från publiken gissa vad som skulle hända härnäst i klippet. 

– Jag tänkte att allt var uppgjort sedan innan så jag tänkte inte att jag skulle få gå upp. Men sen räckte jag upp handen och han tyckte jag gjorde det så graciöst att jag fick vara med, säger Pontus Bäck till Nyheter24.

Late late show
Pontus i programmet. Bildkälla: Youtube

James Corden blev sedan helt tagen av Pontus och kallade honom "Swedish hero". "Jag vet inte vart jag ska titta" säger han och syftar på att han tyckte att Pontus såg väldigt bra ut. 

Pontus kontrar i klippet med att lyfta upp James i sina armar och publiken jublar. Hittills har över 160 000 personer sett klippet och kommentarer vittnar om att det inte bara var programledaren som charmades av Pontus. 

– Många som man inte ens känner har hört av sig och sagt att man är rolig. Det är ju kul att man kan bjuda på sig själv, säger Pontus om responsen efter klippet.

Kanske får vi se mer av Pontus i framtiden? 

Här kan du se hela klippet från programmet: 

TV: Så enkelt gör du den populära amerikanska mackan

Läs också om när James Corden hyllar Sverige - på bästa sätt

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.