Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

O'boy-brist i hela Sverige

- 31/08/2018, 20:20 -

Har du varit på jakt efter O'boy på senaste tiden? Ja, du är inte ensam. Stora delar av landet skriker efter den äskade chokladdrycken.

Gillar du O'boy?? Självklart gör du det! Vem har mage nog att inte älska den fantastiska chokladdrycken som präglat ens liv sedan barnsben?

Idag är dock en sorgens dag för alla oss som älskar den chokladiga drycken. Varför? Jo – produktionen har nämligen stannat, rapporterar EFN.

Många arga O'boy-sugna personer har haft riktigt svårt att få tag på sin älskade pulverdryck. Men nu meddelar produktionsföretaget att tillverkningen är igång som vanligt igen, skriver Aftonbladet.

Över hela landet har folk lidit av O'boy brist. Hyllorna har stått tomma i flera butiker. Det är på grund av en maskinell uppdatering i tillverkningsfabriken som har föresenat leveranserna.

I kommentarsfält och inlägg på O'boys Facebooksida delas frustrationen av många andra kunder som kräver klara besked. Där har det rapporterat O'boy-brist i Linköping, Stenungsund, Eskilstuna och delar av Stockholm. 

Några av inläggen på företagets Facebooksida låter så här:

”Paniiiik i småbarnsfamiljen, ungarna förstår inte varför pappa har abstinens och det gör inte jag heller?!”

"O'boy är ju helt slut i alla butiker så det blir ju inga "morgon- och eftermiddagsdopp" här inte..."

"Vad är det tekniska problemet? Ska jag komma och hjälpa er?"

"O'boy.... nu Jävlar har O'boyabstinensen satt in med full kraft....... Måste ha O'boy"

Men frukta icke! Celin Huseby, nordisk kommunikationsdirektör på Modelez Europe Services, meddelar att Sverige snart kommer kunna njuta av chokladdrycken igen.

 – Jag fick precis besked att fabriken började producera O’boy som vanligt igen imorse. Man kan förvänta sig att det finns i lager igen i slutet av nästa vecka.

Det innebär att vi snart kommer se det rödblåa paketet åter på hyllorna igen. 

Det är många där ute som har en relation till O´boy. Och alla vet hur små grejer kan ställa till hela njutningen. Nyheter24 har listat 7 problem du känner igen om du älskar att dricka O´boy. Läs dem här.