En man i 50-årsåldern blev ofrivilligt omskuren.
En man i 50-årsåldern blev ofrivilligt omskuren. - Foto: Joakim Ståhl/SvD/TT

Man blev ofrivilligt omskuren: "Din fru kommer bli nöjd"

En man i 50-årsåldern ska, enligt egen utsago, ha blivit ofrivilligt omskuren av en läkare i samband med en operation. Nu har han anmält händelsen till Inspektionen för vård och omsorg (IVO).


Den 50-åriga mannen, hemmahörande i Stockholm, skulle genomgå en operation för att åtgärda problem han upplevt med för trång förhud.

Men under ingreppet blev mannen istället ofrivilligt omskuren. 

Läkaren: "Din fru kommer bli nöjd"

Mannen har nu gjort en anmälan till Inspektionen för vård och omsorg (IVO) efter det inträffade. I denna anmälan, framgår att han aldrig informerades om riskerna med operationen.

Dessutom ska läkaren, efter ingreppet, ha fällt en kommentar som fick mannen att reagera.

Foto: Stina Stjernkvist/TT

 ”Jag har bara tagit bort lite förhud, men din fru kommer bli nöjd”, sade han enligt anmälan som nyhetsbyrån Sirén tagit del av, rapporterar Expressen.

Omskurna mannen: "Gör mig deppig"

I anmälan uppger också mannen att han nu upplever besvär när han kissar sittandes och är "bortdomnad" under samlag. Han ska också fått mentala besvär

”Tanken på att det aldrig blir samma snopp igen gör mig deppig!”, skriver han i anmälan, enligt Expressen

IVO
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Höör rapporterar om trafikolycka

Höjd BNP-siffra från USA

USA:s bruttonationalprodukt (BNP) ökade med 3,4 procent i fjärde kvartalet i fjol, enligt reviderade siffror från USA:s handelsdepartement.

Då är bästa tillfället att söka jobb: ”Konkurrensen minskar”

Att byta jobb kan vara en utmaning, särskilt om man vill byta karriär eller gör premiär på arbetsmarknaden. Men det finns en månad på året som det passar bäst att söka för den som vill maximera sina chanser att få ett nytt jobb.

Rekordmycket eventpengar till Bidens kampanj

Ett insamlingsevent för USA:s president Joe Biden har samlat ihop 25 miljoner dollar, motsvarande drygt 267 miljoner kronor. Det är den största insamlingen någonsin för ett politiskt evenemang, enligt Bidenkampanjen.

Wingefors om miljardförsäljningen: "En lättnad"

Embracer säljer en av sina finaste juveler när man gör sig av med Gearbox. Vd Lars Wingefors beskriver den amerikanska spelutvecklaren som "jätteduktig med väldigt fina varumärken". Men i slutändan så är vi en business och vi måste ta rationella beslut, säger han.

Åklagaren: Mänsklig påverkan bakom skredet

1 timme sedan
Det finns ingen naturlig orsak bakom jordskredet vid E6 i höstas, enligt åklagaren. Tre personer misstänks för brott, bland annat då stora mängder schaktmassa utan tillstånd flyttats till området. De här massorna har lagts på platsen där jordskredet sedermera igångsatts, säger åklagare Daniel Veivo Pettersson.