Den enda gången det är okej för en kille att komma innan en tjej är när han får upp den på tre sekunder igen och kan komma minst fem gånger till, tycker Nyheter24:s Malin Nilsson.
Den enda gången det är okej för en kille att komma innan en tjej är när han får upp den på tre sekunder igen och kan komma minst fem gånger till, tycker Nyheter24:s Malin Nilsson. - Foto: Giphy/N24

Jag skrev om killar som kommer för tidigt – då reagerade folk så här

Malin Nilsson skrev en krönika om att killar som kommer för fort borde göra något åt det. Nu delar hon med sig av de bästa lärdomarna efter krönikan.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Igår skrev jag en krönika om att killar som kommer för fort borde skärpa sig och göra något åt det.

För jag är trött på killar som helt enkelt är kassa i sängen. Antingen juckar de stenhårt i tjugo minuter eller så hinner de precis in i en och kommer, och bryr sig inte alls om tjejens orgasm.

Och än mer trött är jag på att killar låter tjejer finna sig i det.

Men, jag vill tacka för all respons jag har fått på krönikan och jag tänkte dela med mig av mina bästa lärdomar.

Tydligen ska man som tjej se det som en bonus att få orgasm. Vilken ögonöppnare! Och tydligen får tjejer som "ligger som döda fiskar" skylla sig själva om de inte kommer:Om jag byter killar kanske problemet är löst. Inga tjejer på hela jorden kommer någonsin vara med om att deras orgasm prioriteras bort. Hurra!


Jag ser tydligen ut som Draco Malfoy, vilket jag faktiskt brukar skriva på min Instagram. Jag kan leva med det:


När du kritiserar män som kan göra bättre ifrån sig (jag tror inte detta bara gäller sex, utan överlag) så är det bäst att byta lag. Jag undrar vilket lag jag ska byta till eftersom jag är bisexuell, och lever med en tjej:


Det här är ett jättebra Twitter-nick:


Ja men det förklarar ju saken att killen fick stånd när han såg mig och kom så fort:


Jag ger alla tjejer rådet att bojkotta killar som kallar tjejer för slynor:

/
/
/
/
/
Lärde du dig något nytt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Bil i vattnet i Malmö – befarad drunkning

Trump – nu åter med munkavle

USA:s expresident Donald Trump har åter belagts med munkavle.

Här är bolagen på konsumenters skamlista

Klarna och Telenor finns bland de sju företag som har fått flest klagomål under året. Det visar konsumenttidningen Råd och Röns skamlista.

Två miljoner hemlösa på Afrikas horn

Över två miljoner människor har tvingats fly sina hem på Afrikas horn, och då främst i Somalia, på grund av de ihållande regnvädren och allvarliga översvämningarna. Uppgifterna om hur många som drabbats i Somalia, Kenya och Etiopien kommer från nyhetsbyrån AFP som sammanställt och beräknat uppgifter från FN och från ländernas myndigheter.

Spanska ord rör upp känslor i Israel

Israel har på nytt reagerat på spanska uttalanden om kriget i Gaza, och har nu har kallat hem sin ambassadör i Spanien.

Unik upptäckt: Sex planeter i rytmisk dans

Astronomer har upptäckt sex planeter som i en rytmisk dans kretsar runt en stjärna 100 ljusår från jorden, rapporterar CNN. Det sällsynta fyndet kan ge ledtrådar till hur vårt solsystem bildades.