Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Att kissa i duschen är genomvidrigt – sluta med det omedelbart

Nyheter24/TT

Krönika. KISSA I DUSCHEN | 14/06/2017 10:39

Det här måste få ett slut. Att kissa i duschen är bara äckligt, skriver Karl Anders Lindahl.

Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Chocken har knappt lagt sig när jag sätter mig ner och skriver detta. Jag har precis läst en artikel där Zara Larsson, Sveriges popdrottning, avslöjar att hon kissar i duschen. 

Zara Larsson. 

Kissar i duschen. 

Jag vet faktiskt inte vad jag ska tänka och tycka om henne längre. Jag tycker hennes musik är asbra, men nu är min bild av henne rubbad för alltid. 

För vilken vettig människa kissar i duschen? Zara Larsson menar att “alla” gör det. Det låter ju snarare som att Larsson försöker försvara sitt egna äckliga beteende. För alla kissar inte i duschen. Rimliga människor gör inte det. 

Att kissa i duschen är bara vidrigt, och alla som gör det borde sluta med det omedelbums. Och kom inte med argument om att alla rör går till samma ställe, eller att kiss är bra för huden eller något sånt. Den som kissar i duschen gör något äckligt. Punkt. 

Du som kissar i duschen. Sluta med det. Och om du nödvändigtvis av någon jävla anledning måste fortsätta kissa i duschen, berätta det inte. Sprid inte denna smörja. Det borde även gälla popstjärnor. 

Ta reda på exakt vad Zara sagt i klippet nedan.

Håller du inte med? Läs då detta. Karl Anders kollega Simon har skrivit ett svar där han menar att "det är faktiskt normalt att vissa popstjärnor kissar i duschen".

Håller du med?