- Foto: Nyheter24/TT

Att kissa i duschen är genomvidrigt – sluta med det omedelbart

Det här måste få ett slut. Att kissa i duschen är bara äckligt, skriver Karl Anders Lindahl.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Chocken har knappt lagt sig när jag sätter mig ner och skriver detta. Jag har precis läst en artikel där Zara Larsson, Sveriges popdrottning, avslöjar att hon kissar i duschen. 

Zara Larsson. 

Kissar i duschen. 

Jag vet faktiskt inte vad jag ska tänka och tycka om henne längre. Jag tycker hennes musik är asbra, men nu är min bild av henne rubbad för alltid. 

För vilken vettig människa kissar i duschen? Zara Larsson menar att “alla” gör det. Det låter ju snarare som att Larsson försöker försvara sitt egna äckliga beteende. För alla kissar inte i duschen. Rimliga människor gör inte det. 

Att kissa i duschen är bara vidrigt, och alla som gör det borde sluta med det omedelbums. Och kom inte med argument om att alla rör går till samma ställe, eller att kiss är bra för huden eller något sånt. Den som kissar i duschen gör något äckligt. Punkt. 

Du som kissar i duschen. Sluta med det. Och om du nödvändigtvis av någon jävla anledning måste fortsätta kissa i duschen, berätta det inte. Sprid inte denna smörja. Det borde även gälla popstjärnor. 

Ta reda på exakt vad Zara sagt i klippet nedan.

Håller du inte med? Läs då detta. Karl Anders kollega Simon har skrivit ett svar där han menar att "det är faktiskt normalt att vissa popstjärnor kissar i duschen".

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Trots AI: Färre studenter fast för fusk

"Stöd" för Putin att ta nya riskabla beslut

Ett falskt valresultat ska visa att Vladimir Putin har haft rätt hela tiden. Och det öppnar för nya drastiska beslut. För att bryta ned Ukrainas försvar antas många nya ryssar behöva kallas in till invasionsstyrkorna.

Blinken till Mellanöstern för Gazasamtal

USA:s utrikesminister Antony Blinken reser till Saudiarabien och Egypten denna vecka för att diskutera ansträngningarna att få till en vapenvila samt öka hjälpsändningar i Gaza, uppger amerikanska UD.

Mest nedåt på Asienbörser

Ledande börsindex hade backat generellt i Asien efter omkring en halv dags handel på tisdagen, även om japanska index hade tagit igen lite av tidigare tapp efter beskedet om att den japanska centralbanken höjer räntan för första gången på 17 år.

Ny studie om övergrepp förvånade forskare

Att utsättas för olika typer av övergrepp i barndomen ger en stark ökad risk för psykiatriska diagnoser senare i livet. Det bekräftas i en stor studie av svenska tvillingar.

Över 20 döda i oväder i Papua Nya Guinea

Minst 23 människor på höglandet i Papua Nya Guinea har omkommit i översvämningar och jordskred efter oväder.