Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Att vissa popstjärnor kissar i duschen är faktiskt helt normalt

Totte Löfström/TT

Krönika. Simon Lundberg | 14/06/2017 11:54

Simon Lundberg svarar på sin kollega Karl Anders Lindahls moralpanik-text om att Zara Larsson tydligen kissar i duschen.

Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Så tydligen kissar Sveriges popdrottning nummer ett, Zara Larsson, i duschen. Big whoop. Låt henne göra det om hon tycker att det känns bra.

Och vet ni? Det är faktiskt bra för både huden och miljön att kissa i duschen. Du sparar vatten genom att strunta i att spola i toaletten – och urin är dessutom sterilt. 

Det värsta som kan hända är förökad bakterietillväxt i avloppet. I ens egen dusch. Och då bara om man inte städar och rengör noggrant. 

Men det är väl fucking common sense?

Min kära kollega Karl Anders reagerade starkt på det här med att vissa popstjärnor kissar i duschen. Min inställning är snarare – varför är det här ens en diskussion? Zara är lika mycket queen för det.

Och säkert säger hon det bara för att skapa provokationer. 

Kan vi inte alla bara få göra det vi vill så länge det inte skadar någon annan? Personligen tycker jag inte att det är konstigt att kissa i duschen. Sen om man gör det eller inte gör det är bara en icke-diskussion. För ärligt talat – vem fan bryr sig?

Varför ska vi vara moralpoliser och likt Karl Anders skriva: "Och om du nödvändigtvis av någon jävla anledning måste fortsätta kissa i duschen, berätta det inte. Sprid inte denna smörja"?

Kissa om du vill i duschen. Jag kommer applådera. Så länge jag slipper se på.

Håller du med?