Bert Karlsson anmäler nu Mehmet Kaplan för förtal.
1 av 3
Bert Karlsson anmäler nu Mehmet Kaplan för förtal. - Foto: Montage/TT
Kaplans pressekreterare sa till  Expressen "Du kan ju säkert hitta kunden på samma bild som en knäppskalle, för att han varit på en representativ middag. Han har säkert käkat middag med Bert Karlsson."
2 av 3
Kaplans pressekreterare sa till Expressen "Du kan ju säkert hitta kunden på samma bild som en knäppskalle, för att han varit på en representativ middag. Han har säkert käkat middag med Bert Karlsson." - Foto: TT
Nu är Bert Karlsson upprörd.
3 av 3
Nu är Bert Karlsson upprörd. - Foto: TT

Nu anmäler Bert Karlsson bostadsminister Mehmet Kaplan för förtal: "Ska fan få betala"

Efter Kaplans pressekreterares uttalande vill Bert Karlsson nu anmäla ministern för förtal.


I dag publicerade Nyheter24 bilder på en middag som bostadsministern Mehmet Kaplan deltog i tillsammans med Ilhan Senturk, ledare för högerextrema Grå vargarna.

I ett samtal med Expressen sade Kaplans pressekreterare Hakim Belarbi:

– Du kan ju säkert hitta kungen på samma bild som en knäppskalle, för att han varit på en representativ middag. Han har säkert käkat middag med Bert Karlsson.

Nu anmäler en arg Bert Karlsson ministern för förtal.

– Det är inte klokt, jag ska kontakta min advokat och se vad vi ska göra åt det. De ska fan få betala tillbaka för det, säger Bert Karlsson till Expressen.

Nu ber partiet om ursäkt.

– Hakim har bett om ursäkt för sitt uttalande om Bert Karlsson på sin Twitter och det tycker jag är viktigt att han har gjort. När jag pratar med Bert Karlsson tidigare i dag så framförde jag också från partiets sida att det är beklagligt att vi har gjort en jämförelse som innehöll hans namn, säger Adam Bergsveen, Miljöpartiets presschef till Expressen.

Hakim Belarbi skriver på Twitter:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!