Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alice Bah Kuhnkes hemlighet: "Ska jag verkligen berätta detta...?"

- 16/11/2017, 11:31 -

Demokrati- och kulturminister Alice Bah Kuhnke har ett riktigt konstigt gulity pleasure. Nu avslöjar hon allt.

Alla har vi väl nåt litet guilty pleasure eller lite skämmigt beteende? Vissa sjunger dåliga låtar i duschen, andra kan sitta och kolla på youtube-klipp i timmar. 

Men demokrati- och kulturminister Alice Bah Kuhnke har ett riktigt konstigt guilty pleasure – nämligen pepparkaksdeg. 

– Det här är inte all smickrande, ska jag verkligen berätta detta? Jag gömmer den för min man och mina barn och går sen och gröper ur deg och äter, säger Alice Bah Kuhnke i podden 24Frågor. 

Och nu i början av november har alltså pepparkaksdegssäsongen börjat på allvar för ministern. Men hon menar också att det går att äta deg året runt. 

– När degarna reas ut efter jul köper jag på mig och lägger i frysen så att jag har resten av året. Det är gött, säger Bah Kuhnke i 24Frågor.

Alice Bah Kuhnke pratar också om hur det var att vara med i Disney-klubben, hur Miljöpartiet ska klara krisen och varför det inte blev någon friidrottskarriär. Lyssna på hela avsnittet här!

Gillar du pepparkaksdeg?