iPhone 6 krossar Android i nytt test

Alla iPhone-älskare se hit! Android-lovers... ni kan titta bort.


Android-ägare, vi beklagar, men ni är på det förlorande laget. Åtminstone när det kommer till vilken lur som egentligen är snabbast. 

iPhone 6 utklassade nämligen Samsung Galaxy S5 and HTC One M8 utan större svårigheter när PhoneBuff mätte hur lång tid det tog för varje telefon att ta sig genom en hinderbana bestående av ett antal appar. 


Samma förutsättningar

Telefonerna startades om och kopplades till samma wifi-nätverk under testet.

iPhone 6 klarade banan på 1 minut och 55 sekunder, mer än en minut snabbare än Galaxy S5 som tog hela 2 minuter och 58 sekunder på sig då apparna flera gånger behövde startas om. HTC:s M8 kom på andra plats på 2 minuter och 9 sekunder. 

Men det finns mer än att bara vara snabb, som videon förklarar har Galaxy S5 en större skärm och bättre upplösning än iPhone 6, skriver Huffington Post

/
HTC
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vad är bäst?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

1 timme sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

2 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

3 timmar sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

3 timmar sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.