Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är videon som kommer förändra gaming för all framtid

1 av 4

void

Slå dig fram genom labyrinter.
2 av 4

Slå dig fram genom labyrinter.

void

Upptäck nya världar.
3 av 4

Upptäck nya världar.

void

Ta med dina polers på äventyr.
4 av 4

Ta med dina polers på äventyr.

void

Nyheter | 06/05/2015 22:02

En dag kommer du berätta för dina barnbarn om videon du snart kommer se.

Void. Lägg det ordet på minnet. Det kommer nämligen förändra sättet vi spelar datorspel för all framtid. Men okej, det var väl bara en tidsfråga innan den första gaminghallen för virtual reality skulle komma. Men visst låter det spännande?

Tänk dig att du springer runt i en stor labyrint eller en hinderbana med dina polare. Tänk sen att ni räddar världen, dödar drakar eller utforskar ändlösa grottor och främmande världar tillsammans – allt på en eftermiddag. Enligt The Lad Bible kommer The Void komma till större städer i USA, Australien och Europa inom en snar framtid.

Exakt hur Void kommer att funka är inte helt klart, men det kommer förmodligen röra sig om stora gaminghallar där du kan spela olika spel. Från utsidan verkar Void mest påminna om typ laser tag, men så fort specialvästarna och virtual reality-glasögonen åker på en annan grej. Kolla själv!


Vill du testa void?