Nya rykten.
1 av 4
Nya rykten. - Foto: TT Bild
iPhone 6s släpptes nyligen.
2 av 4
iPhone 6s släpptes nyligen. - Foto: TT Bild
Och fick fina betyg.
3 av 4
Och fick fina betyg. - Foto: Eric Risberg / TT Bild
Bland annat har kameran på iPhone 6 hyllats.
4 av 4
Bland annat har kameran på iPhone 6 hyllats. - Foto: TT Bild

Här är senaste fantastiska ryktet om nya iPhone

Det här kommer antagligen att göra alla som är taggade på iPhone 7 rätt glada. I alla fall alla som gillar att bada.


Man måste ju gilla teknikvärlden. iPhone 6s har knappt nått butikshyllorna i USA – men ryktningsspridningen kring kommande iPhone 7 är redan i full gång. Vi har redan pratat om att den kan bli sjukt liten och dessutom antagligen sjukt smal.

Nu kommer nästa rykte, och det är något som de flesta lär gilla. Enligt tämligen trovärdiga AppleInsider kan nämligen nästa version kan komma att vara vattentät. Man hänvisar till rykten som från början ska ha dykt upp på Weibo och som tyder på att prototypversioner av iPhone 7 är vatten- och dammsäkra.

AppleiInsider spekulerar i att man kan ha "lånat" teknik från Apple Watch, som är designad för folk med en lite mer aktiv livsstil. Vilket uppenbarligen betyder "blöt och dammig" livsstil.

I samma Weibo-post spekuleras det också i att nästa iPhone inte kommer att vara byggda i aluminium, skriver AppleInsider.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Växjö rapporterar om trafikolycka

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Efter en uppmärksammad debatt om ökad användning av avancerad hudvård bland barn har flera företag infört åldersgränser. Det kan sända en viktig signal – men är inte hela lösningen, säger Elmira Tavoosi på Läkemedelsverket.

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Höganäs: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"En personbil kör in i mitträcket på Christinelundsvägen i höjd med Domsten.", skriver polisen på sin hemsida.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.