Nu kommer superunderkläderna!
1 av 4
Nu kommer superunderkläderna! - Foto: tt bild
Crazy!
2 av 4
Crazy! - Foto: tt bild
Det är en mojäng som kopplas till dina underkläder.
3 av 4
Det är en mojäng som kopplas till dina underkläder. - Foto: tt bild
Sen håller den koll på din lilla mage.
4 av 4
Sen håller den koll på din lilla mage. - Foto: tt bild

Här är underkläderna som säger åt dig när du ska gå på toa

Äntligen! Nu kommer underkläderna som säger åt dig när det är dags att gå och skita! Slut med otrevliga överraskningar med andra ord.


Alla har väl någon gång blivit överraskade av panik-nödighet, att ha varit extremt kissnödig utan att riktigt veta om det? Eller?

Hur som helst så har ett gäng japanska genier uppfunnit en mojäng som ska kopplas in i dina underkläder och som ger dig en pling i din mobil när det är dags att gå på toa!

– Den här prylen säger åt sig när du börjar bli bajsnödig. Den kopplas till din mage och använder ultraljudsvågor för att hålla koll på dina inre organ och säger åt din smartphone när det är dags att gå på toa, säger den japanska forskaren Ryochei Ochiai till Reuters.

Nu ska den utvecklas så att man knappt ska märka att man har den, och den kommer främst riktas mot gamla människor som kanske inte alltid har så bra koll på när det är dags att gå. Superunderkläderna kan finnas på marknaden redan nästa år, skriver Reuters.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
är det här något för dig?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Den japanska kärnkraftsoperatören Tepco har begärt tillstånd för att börja lasta kärnbränsle vid kärnkraftverket i Kashiwazaki-Kariwa i ett steg mot en eventuell återaktivering, rapporterar internationella medier.

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.