Drömkylen? Ja
1 av 3
Drömkylen? Ja - Foto: Faksimil BUD-e Fridge
Den meddelar när ölen är slut
2 av 3
Den meddelar när ölen är slut - Foto: Faksimil BUD-e Fridge
Och smsar om någon snor öl.
3 av 3
Och smsar om någon snor öl. - Foto: Faksimil BUD-e Fridge

Här är kylen som varnar när ölen är slut

Aldrig mer panik över att ölen är slut.


Har du någon gång varit på väg till kylen för att hämta en öl och så har ölen tagit slut? Det är minst sagt gårdagens problem. Nu finns ett kylskåp som skickar en varning till dig på din smartphone när ölen börjar ta slut.

Kylen som heter Bud-e Fridge, rymmer 78 flaskor öl. När du fyllt kylen berättar du i appen, som kylen är kopplad till, vilken temperatur ölen har just då. Så meddelar den dig senare om när ölen är perfekt tempererade.


Bildkälla/Faksimil

Och det bästa av allt?

Du meddelas när någon tar en öl när kylen är obevakad.

Det är ölmärket Budweiser som står bakom drömkylen och den blir din för typ 4 000 kronor. Och Budweiser erbjuder även hemleverans av öl om du inte orkar fylla på lagret själv.


Bildkälla

Ol
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

Tre tonårspojkar som lyckades stoppa en kidnappning av en minderårig flicka i Järfälla nordväst om Stockholm hyllas av polisen, skriver Mitti.

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.

Varberg: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan
"Ett vittne ringer till polisen om en personbil som kör i hög hastighet från Trönninge mot Kungsäter.", skriver polisen på sin hemsida.

Flygledarna i Frankrike ska strejka

1 timme sedan
Flygledarna i Frankrike ska strejka på torsdag, vilket riskerar att leda till stora störningar vid Paris två största flygplatser.

Kvinna och barn uppges dödade i Libanon

1 timme sedan
En kvinna och en 12-årig flicka har dödats i ett israeliskt luftangrepp mot ett hus i Hanine nära den israeliska gränsen, enligt räddningsarbetare och statliga libanesiska medier.