Om de läckta bilderna stämmer visar de att den kommande iPhone 7 kommer att ha en mycket längre kameraöppning med dubbla linser på baksidan.
1 av 4
Om de läckta bilderna stämmer visar de att den kommande iPhone 7 kommer att ha en mycket längre kameraöppning med dubbla linser på baksidan. - Foto: TT Nyhetsbyrån / Bastille Post
Det nya funktionen kan göra det möjligt för telefonen att till exempel ta 3D-bilder.
2 av 4
Det nya funktionen kan göra det möjligt för telefonen att till exempel ta 3D-bilder. - Foto: Bastille Post
Det är oklart om den nya linsen bara kommer att finnas på iPhone 7 Plus, eller om den också kommer att hänga med på samtliga kommande modeller.
3 av 4
Det är oklart om den nya linsen bara kommer att finnas på iPhone 7 Plus, eller om den också kommer att hänga med på samtliga kommande modeller. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Enligt vissa uppgifter kommer den nya linsen bara att finnas med på vissa speciella versioner av den nya telefonen, som iPhone 7 Pro.
4 av 4
Enligt vissa uppgifter kommer den nya linsen bara att finnas med på vissa speciella versioner av den nya telefonen, som iPhone 7 Pro. - Foto: TT Nyhetsbyrån

Bilder på iPhone 7 har läckt – och de avslöjar en stor förändring

Nya bilder har läckt på vad många tror är den kommande iPhone 7-telefonen. Bilderna verkar bekräfta en helt ny funktion.


Bilderna kommer från det kinesiska internetforumet Bastille Post, men är långt ifrån bekräftade. Om de stämmer visar de dock att ett långt gående rykte för Apples iPhone 7 stämmer, nämligen att telefonen kommer att ha en mycket längre kameraöppning med dubbla linser på baksidan. Det nya funktionen kan göra det möjligt för telefonen att till exempel ta 3D-bilder.

Det är oklart om den nya linsen bara kommer att finnas på iPhone 7 Plus, eller om den också kommer att hänga med på samtliga kommande modeller.

Enligt vissa uppgifter kommer den nya linsen bara att finnas med på vissa speciella versioner av den nya telefonen, som iPhone 7 Pro, skriver Independent.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha en iPhone 7?
Tack för din röst!